Tko koliko para ima,na koji ih način stiče i kako ih troši nije tema ovog foruma,to je topic za index.hr. Ja za svoju lovu mislim da je sveta krava, jer mi nije pala s marsa i radim 10h dnevno za nju,prema tome kad nešto kupujem očekujem da radi kako spada,uz maksimalnu uslugu,i naravno što prihvatljiviju cijenu. Dakle da obavim povoljnu kupnju i budem zadovoljan korištenjem tog proizvoda u skladu sa svojim inf.znanjem. Jer govorimo o HW sad,a ne o pekmezu.
Treba navrijeme prestati sa idiotarijama na ovoj temi,tko ne zna čitati naslov nek upiše tečaj brzog čitanja i pročita ga 100tinjak puta u sekundi,možda u drugoj sekundi počne pametnije pisati.
Često sam i sam kralj off-topica ali zaista da se komentira tko mlati čijim penisom,tko šta radi u životu,to su vrlo osobne i subjektivne stvari, koje meni ne smetaju,ali nisu u skladu sa pravilima ovog foruma i same teme.
Od roditelja sam dobio krov nad glavom,hranu i školarinu za fakultet, auto i sve ostalo,pogotovo HW unazad 10g,je mojih ruku djelo,i koliko sam auta oprao na pumpi,takav P MMX sam imao,odnosno sad zadnju 5770, koliko mi je budžet i plaća dozvoljavao,da ju opalim na rate 12mj još uz rabat.
Ali kažem,to se ne tiče nijednog forumaša,i to niti na jednoj temi ranije nije prolazilo,ne bi ni sada smjelo.