View Single Post
Staro 11.12.2009., 18:36   #617
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Tko koliko para ima,na koji ih način stiče i kako ih troši nije tema ovog foruma,to je topic za index.hr. Ja za svoju lovu mislim da je sveta krava, jer mi nije pala s marsa i radim 10h dnevno za nju,prema tome kad nešto kupujem očekujem da radi kako spada,uz maksimalnu uslugu,i naravno što prihvatljiviju cijenu. Dakle da obavim povoljnu kupnju i budem zadovoljan korištenjem tog proizvoda u skladu sa svojim inf.znanjem. Jer govorimo o HW sad,a ne o pekmezu.

Treba navrijeme prestati sa idiotarijama na ovoj temi,tko ne zna čitati naslov nek upiše tečaj brzog čitanja i pročita ga 100tinjak puta u sekundi,možda u drugoj sekundi počne pametnije pisati.

Često sam i sam kralj off-topica ali zaista da se komentira tko mlati čijim penisom,tko šta radi u životu,to su vrlo osobne i subjektivne stvari, koje meni ne smetaju,ali nisu u skladu sa pravilima ovog foruma i same teme.

Od roditelja sam dobio krov nad glavom,hranu i školarinu za fakultet, auto i sve ostalo,pogotovo HW unazad 10g,je mojih ruku djelo,i koliko sam auta oprao na pumpi,takav P MMX sam imao,odnosno sad zadnju 5770, koliko mi je budžet i plaća dozvoljavao,da ju opalim na rate 12mj još uz rabat.

Ali kažem,to se ne tiče nijednog forumaša,i to niti na jednoj temi ranije nije prolazilo,ne bi ni sada smjelo.
thedream je offline   Reply With Quote