11.12.2009., 13:20
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor mymoon
zar ne mislite da kvalitetnija usluga,bilo to osvježavanje podataka na webu ili nešto drugo, ne opravdava više cijene u nekim firmama?
meni cijena nije na prvom mjestu. za jeftinije artikle možda i je ali za skuplje me ipak zanima način rješavanja reklamacija i druge sitnice.
|
E, da svi tako razmisljaju, imao bi i ja maloprodaju.
Citiraj:
Autor Imagine
heh , baš sam prije dvaipo tjedna tražio nešto te zivkao svugdje gdje su imali to na cjeniku.
Na kraju je ispalo da NITKO nema traženu stvar niti se može naručit.
ali to ostalo na cjeniku SVIMA
žalosno da su za ukras ti cjenici i cjene opčenito.
|
Tocno. Malo prodavaci su direkno vezani na brdo dobavljaca, koji su pak zajedno medjusobno povezani, tako da pravovremena informacija moze biti tocna samo ako se direktno referencira na stanje nekog artikla kod dobavljaca u nekoj bazi (uz pak pretpostavku da je stanje identicno onom na polici) - sto nije gotovo nikad moguce samo tako izvesti.
Citiraj:
Autor thedream
Osobno mislim da pitanje ažuriranja web shopa u smislu cijene ne bi trebalo provlačiti,jer u odnosu na ono što dobiju,a smatram da je webshop/web stranica ogledalo svake moderne IT trgovine,u odnosu dakle onoga što mogu dobiti - trošak je mizeran. Tj. troškovi,jer se ne radi o jednokratnom trošku.
|
Trosak je, nazalost, cesto poprilican i cesto ne predstavlja dovoljno dobar ROI za bar 90% "malih" trgovina.
Citiraj:
Autor thedream
Ako im to smeta,bolje da ga ugase onda,nego da ovako pogrešno informiraju javnost,i odbijaju potencijalne kupce,koji moraju doći osobno u trgovinu ili zvati za svaki pojedini artikl,radi provjere.
|
Tocno. Sto je nagore, velika vecina "velikih" uopce nema tako sto implementirano za krajnjeg kupca.
Citiraj:
Autor thedream
Način rješavanja reklamacije je dio post-kupovnog procesa,pogotovo u ovakvom sektoru i nikako ne bi smio biti pretpostavljen cijeni,dostupnosti i kvaliteti usluge. Svaka IT komponenta a pogotovo hardver ima mogućnost odapinjanja,i tema za reklamacije postoji pa je i to pitanje ovdje glupo provlačiti,u skladu sa zakonom o zaštiti potrošača ili zakonu o reklamacijama ako takav uopće za sebe postoji,imaju to,to i to opciju uraditi kad do rekl. dođe i kraj priče.
|
Jedno je ono sto je zakonom definirano (sto je za moje pojmove preslabo, ja trazim jacu uslugu), drugo je ono sto je moguce, a direktno proizilazi iz zarade trgovca.
Citiraj:
Autor thedream
Cijena je za isti ili sličan proizvod glavna stavka kod većina potencijalnih kupaca, dakle da uz pravovremenu informaciju o proizvodu,taj isti proizvod i odgovara cijenom budžetu koji se namjerava potrošiti.
|
Dok god tako razmisljaju, neka ne kukaju kasnije.
Citiraj:
Autor thedream
HG-Spot trenutno nema ni pravovremenu informaciju na webu,ni odgovornu ili bolje reć odgovarajuću cijenu. Ja samo ukazujem na propust , i trebalo bi ga hitno ažurirati ako misle išta napraviti na našem tržištu i zapapriti prvo Linksu,koji se snažno širi i preuzima primat,a onda ostalima.
|
Tocno.
Zadnje izmijenjeno od: Old Iggy. 11.12.2009. u 13:48.
|
|
|