Pozdrav!
Ovo me izluđuje!
Koristim Windows 7 32bit RTM, i imam Saphhire Radeon HD 3650 AGP karticu, 512MB DDR2.
Problem koji mi se javio je sljedeći, nakon brisanja nepotrebnih keyeva u regitry-ju, te nakon restarta sistema, Aero je nestao, Ati CCC javlja da nema kompatibinog video adaptera....
U device manageru, od prvog dana kartica je bila prepoznata kao VisionTek Radeon HD 2600 XT, što je čudno jer kartica nije ta, nego je Radeon HD 3650, odn. kako je XP prepozna, Radeon HD 3600 series.
Tražeći preko google-a, rješenje za problem "Code 37", došao sam do podatka da u registry-ju treba pobrisat key-eve, ali što je gore, ti key-evi se odnose na CD/DVD pogone.
Nigdje objašnjenja za video kartice, kao da se nikome problem kao meni nije desio.
Skenirao samo registry sa RegGenie, našlo oko 900 problema, birao FIX, ali ništa....
Probao sam u CMD-u skenirati sistemske datoteke sa "sfc /scannow", ništa...ne radi.....
Prije nego mi se dogodio slučaj, instalirao sam DVB karticu, instalacija je minula u najboljem redu, kao i deinstalacija iste, sve ok....
Ali imao sam jedan program, DVBLink Server koji je dodao 4 virtualna DVB adaptera unutar Device manager-a, koji su onda služili za prepoznavanje SkyStar2 kartice unutar Media Center programa.....
Deinstalacija DVBLink servera je počela zapinjat, pa sam pobrisao datoteke sa diska i maknuo key-eve iz registry-ja, kako sam gore i opisao....od onda problemi!
Reinstalacija drivera nije pomogla!
Na kompu sad ne mogu ništa, čak ni film pogledat.....
Help guys!