View Single Post
Staro 10.12.2009., 22:13   #991
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Nije u pitanju moguci devastirajuci ucinak na pojedinca nakon ugriza. Kao ni stotine degutnano gangrenoznih slikopisa post ugriza. Te slike sam malo pretrazivao, kad ste ih tek stavili i osim sto nigdje nisam nasao da su potvrdjene kao doista ugriz od spomenutog pauka, jednako tako nitko nije potpisao izvor te "medicinske dokumentacije" iz koje su iznikle ove slike. Ne trebas previse prelistati med. enciklopediju da nadjes xy primjer slicnih trauma od desetina i desetina drugacijih uzroka. Mozda je brownko pauk krivo optuzen i nema nikoga da ga obrani

Pregledao sam ostale slike i mada im izvori i nisu bas nesto kredibilni, presao i nastavak ove slike. Ali i dalje mi "razdvojeno tkivo" previse izgleda kao muskulatura tarantulinih nogu i ponesto bolje elaboriran, ali ne potpuni tip predocavanja mita koji je autor zamislio. Znaci ne dovodim u pitanje dokle moze dovesti stanje nakon ugriza. Cak i od jos manjih stvorenja od pauka. Samo mi ove slike nisu legle kao nesto sto bih uzeo sa sigurnoscu. Nema potrebe da idem vaditi sliku pa crtati sto vidim na toj slici. Ionako je debeli OT u ovoj ipak sasvim ugodno benignoj temi kucnih ljubimaca i "daleko od "otrovnije" tematike. Eventualno da Jelc izreze ovaj dio i baci u zasebnu temu. No imamo vjerovatno ugodnijih tema
Koju si ti filozofiju napravio oko slike...kompliciraš si život

da se malo maknemo od "ubojitih ljubimaca",evo što ću od drage dobit za Božić

http://www.imagesforme.com/show.php/...amilyphoto.jpg

ovo već nije opasna egzotika