Tema: ulovi.hr
View Single Post
Staro 10.12.2009., 20:11   #5
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
A neznam, nemogu za sigurno potvrdit dali je lopovluk ili ne, pratio sam stranicu nekih 3-4 dana, i ako je vjerovati onome što se tamo licitira, cijena neke robe zna biti poprilično niska, čak i preko 30% niža od recimo najjeftinije cijene na nabava.net, samo opet kažem, ako je to iole vjerodostojno, dok npr zna biti i neke robe koja završi svega par kuna jeftinije nego što se može naći po dućanima, ponekada zna čak izaći i skuplje.

U proncipu čak i da rade pošteno, takvom šemom se može zaradit, jer fora je u tome što uvijek ima više licitatora na jednom proizvodu, i svaki od njih troši svoje licitacije, znači svoje kune da bi dobio taj proizvod, tako da ako govorimo npr o nekakvom laptopu koji u trgovini košta 5 000 kn, i sad imam 10 licitatora koj se natječu za laptop, na kraju laptop završi sa npr cijenom od 3 000kn, ali fora je u tome što je od tih 10 licitatora svaki od njih potrošio otprilike toliko love za taj laptop, što na kraju dovodi do okvirne cifre od 30 000kn koje su oni zajedno potrošili ,a samo jedan od njih je dobio laptop za te 3 000kn, i on je u dobitku za nekih 2 000 kn, ali su svi ovi ostali koji su odustali u gubitku za tu cifru koju su potrošili licitiranjem.

Šema nije loša ako je sve pošteno i ako se igra pametno moglo bi se svega okrenut pojeftino, samo opet napominjem, AKO je to poštena igra, a ne da tamo neki majmuni sjede iza kompova i nabijaju cijenu.