Tema: CM: DiRT 2
View Single Post
Staro 10.12.2009., 08:44   #239
Daddy
The Kwisatz Moderach
Moj komp

Daddy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Baš obrnuto, nitko od Colin-nostalgičara ni ne traži simulaciju ala GTR, nego im samo fali dobri stari Colin A Colin je bija baš za to šta si napisa, za jebenu zajebanciju, bilo sam nakon posla obarajući sam svoje krugove na dragoj stazi ili sa ekipon u krug na "best time" ili sa jednin prikon na iston monitoru. Podešavanja diferencijala i fizički zakoni my ass

DIRT nije loš za to isto, al Dirt nije reli, u Dirtu je premalo relija tako da ovo nikako ne može bit reli, eventulano off road zabava A nama fali relija, jer ga na PCu više uopće nema, kao ni F1 recimo...
Ova zadnje je u potpunosti istina ali opet sasvim druga priča.
Konkretno sam se samo usmjerio na količinu zabave koju mi ova igra pruža, koncept vožnje stavlja u drugi plan. Rado bi odvozio kao u CMR2 cijelu Finsku opet sa 205-icom, ali those days are done. Dok se ne vrate rado ću naganjate Eclipse pa Utah-i.

Kad smo već na Utah-i, koja vremena radite na prvoj stazi sa Trailblazer autima?
Moje najbolje je bilo (ako se ne varam, a a kasnije stavim i SS) je bilo 3.03.85 sa Mitsubushi Eclipse GT. Siguran sa da to ide i ispod 3 minute.
Daddy je offline   Reply With Quote