Citiraj:
Autor Daddy
Drago mi je čuti frende tvoje mišljenje, ali isto tako brijem da to možda nije ni poanta te igre. Sigurno da su igrači tvojih svjetonazora ovdje zakinuti za igru krcatu vjernih kopija automobila koji će se i kretati po nekih fizičkim zakonima ali iskreno BMK  .
Gle meni je igra totalni fun, toliki da kada skinem drugog (jer sam ja prvi) idem voziti stazu još jednom jer znam da mogu skinuti još koju sekundu. Meni je količina zabave stvarno primarnija jer nakon cijelog dana na poslu mi se stvarno ne da podešavati auto i razmišljati da li su mi postavke diferencijala ili kojeg qrca već u redu za tu podlogu  .
|
Baš obrnuto, nitko od Colin-nostalgičara ni ne traži simulaciju ala GTR, nego im samo fali dobri stari Colin

A Colin je bija baš za to šta si napisa, za jebenu zajebanciju, bilo sam nakon posla obarajući sam svoje krugove na dragoj stazi ili sa ekipon u krug na "best time" ili sa jednin prikon na iston monitoru.

Podešavanja diferencijala i fizički zakoni my ass
DIRT nije loš za to isto, al Dirt nije reli, u Dirtu je premalo relija tako da ovo nikako ne može bit reli, eventulano off road zabava

A nama fali relija, jer ga na PCu više uopće nema, kao ni F1 recimo...