View Single Post
Staro 09.12.2009., 19:11   #1
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Preporuka za zvucnu, 2.1 zvucnike i slusalice

Ekipa trebam preporuku za sve ono gore navedeno.
Kako mi je dosta ovih tzv. "zvucnika" koje imam trenutno, a komponente sa zvucnicima koristim iskljucivo u fino poslozenom Hi-Fi sustavu na kojemu samu slusam glazbu, trebam preporuku za neke 2.1 zvucnike (iskljucivo 2.1), zvucnu karticu (da radi na Win7 x64) te za slusalice (ne treba mi onaj mikrofon za pricanje....stovise pozeljno je da ga nema) jer su moje zavrsile u smecu posto su bile bas za smece nakon sto su me odlicno sluzile cca 7-8 god.

Evo i ono najvaznije...ogranicenje sa lovom pa bi to izgledalo nekako sl. ovome:

Zvucnici: do max 1000 kn
Zvucna: max 500 kn
Slusalice: max 400 kn

Naravno i rabljene stvari dolaze u obzir, osim slusalice koje cu nove uzeti te bi bilo pozeljno da je sve iz jedne trgovine.

Iskreno jako sam skeptican prema tim svim zvucnicima za komp posto sam navikao na "engleze" i Celestion, B&W....komponente tipa NAD, Rotel......no nadam se da ima nesto za tu lovu sto ce pristojno svirati i biti dobro za igrati na kompu. Znam da zvuk nece nikada biti kao na nekoj hi-fi.....ali bar da je ok za slusanje mp3-ca i igranje.
Razlika u cjeni moze naravno biti uvijek 100 kn vise-manje (pozeljno manje ).

Zahvaljujem na bilo kojem savjetu i preporuci.

P.S.

Samo bih htio napomenuti da spajanje trenutnoga sustava na kojemu slusam glazbu sa kompom ne dolazi u obzir.

LP

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote