Citiraj:
Autor trouble
Ferrari otkaz,ovako loše nepamtim da je Juve igrao a pratim ga od 93'......
|
I ne samo Ferrari otkaz, jer ova bezidejnost u redovima Juventusa je nevjerojatna. Oni nemaju zamjenu za svakog igraca. Del Piero se ozlijedi, pad je u cijeloj momcadi. Trezeguet nikako uci u formu, Amauri i Iaquinta nemaju nikakvu tehniku osim skok igre i sto mogu trcati, nista korisno od njih. Diego je trebao biti ogromno pojacanje, ali j...u m...r kako jedan igrac moze biti ogromno pojacanje u ionako neuigranoj momcadi. Giovinco ima definitivno nedovoljnu minutazu,al mlad je jos on, on im je i najveca nada za sada. Buffon im je trenutno jedina konstanta

Ne znam sta bih rekao, navijam za Juve otkad znam za sebe, ali ovo mi se nikako ne svidja. Bayernu svaka cast, zasluzeno ide dalje, ali ovako prokockati odlazak dalje nije nikako dobro. Nadam se da ce se stvari popraviti u Juventusu, jer sad bi im bilo najgore ispasti iz kolosjeka. 5 bodova iza Intera u Seriji A nije puno, ali realno, talijanska liga u zadnjih par godina nista ozbiljnije nije ponudila... Toliko od mene, izivciran sam i ljut indolentnoscu Juventusa da bi mogao ovako sr...ti i pisati do sutra!