Citiraj:
Autor yedwy
Zato sam rekao da su mi u startu na crnoj listi i da uopće nemam namjeru niti isprobavati kako to izgleda u praksi (natezanje s njima) uopće je tu nebitno kako se ponašaju drugi dućani,
|
Kao sto je gore spomenuto, ni pristojan broj ostalih *
imena ducana, ne sakaju solarno testiranje monitora u ducanu. Em su gomilanjem stvari napravili takvu situaciju da ga nemas gdje ni pogledati, em to gledaju kao gubljenje vremena. Znamo da generalna kategorija kupca monitora, informiranom angaziranoscu kupovine spada u vrticki uzrast predznanjem onoga sto kupuje. Osim onih koji zbilja ne mogu do belog grada ili jednostavno ne mogu drugacija ostvariti kupovinu zbog xy objektivnih razloga... ali kad mi netko iz ZG-a, ili dobro informirani PCE forumas kuka o posljedicama kupovine na nevidjeno? Takve doiste ne mogu zaliti.
U Adm primjera radi, znam sto idem kupiti i monitor nikad nece biti na listi. Nema ljutnje i nema problema. Jednostavno to nije vrijedno gnjavaze. Cak i kad znam da bi 99% realizirao zamjenu isti dan u ducanu... ali cemu cirkus vozikanja i gnjavaze, kad to mogu iz prve isprobati negdje drugdje i znati da moze odma na stol u pogon?
Mar bi trebao u neki od Stickija dodati na chelenku teme, jedan mini addendum sa slicnim naputkom zdravog razuma.