09.12.2009., 10:59
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor post-itt
pozdrav ekipa. moram pitati za savjet, jer sam skrz lud od ovh svih bedastoća pa ako netko ima univerzalno rješenje neka javi.
Prva stvar, nije mi jasno kako mogu biti razlike od dućana do dućana po komponenti u 100-200 pa čak i u tristo kuna.Zatim, nije mi jasno kako netko misli da ću izbursati 8000 kn keša kao keks, plaćam karticom, i onda gledam npr da adm jest jefitniji, ali diže cijene za 7 posto ukoliko plaćaš na karticu. aloooo, na 8000 kuna je to dosta, pa tko je tu lud, zar cijena na gotovinu i na karticu po hrvatskim zakonima jednaka, što mene briga kao kupca što njima uzima banka odnosno kartičarska kuća. ako to ne žele, nek stave da se samo može platiti u gotovini. recimo u linksa su cijene jednake, ali je skuppppp kao papar od drugih. i onda što mi preostaje, dajte pomagajte, jer ionako sam više lud od slaganja konfiguracije i sad kad sam je složio, moram se zajeb..... kako mene ne bi zajeballl.
dajte pomozite ekipa
|
Nije mi bas jasno sto ti nije jasno.
Naravno da ne mogu svi imati iste cijene, jer nemaju ni svi iste nabavne cijene ni operativne troskove.
A sto se kartica tice, kad radis "na noz" s cijenama kao sto ti preffered-web ducani rade, s marzama od par posto, jasno da nije isto da li prodaju za cash ili preko kartice kad karticna kuca uzme 5-6 posto i jos kasnije placa.
nije pravilno prikazati cijenu za karticu kao "cijenu + n posto", ali je moguce reci "cijena je ta - n posto za cash".
|