Citiraj:
Autor Roy
Nemam ništa protiv tog razmišljanja. Ali ako trgovina od RMA firme dobije za povrat 3870 drugu 5850 (karikiram) a meni uvali 4850 onda sam protiv takve prakse. Ako su već zaradili na marži i to dobro onda ne vidim razloga da zarađuju još jednom.
|
Zasto mislis da uvijek dobiju novu karticu, posebno takvu?
Citiraj:
Autor yedwy
Naš trgovci REDOM ne zaslužuju NI MILIMETRA POPUŠTANJA, NIKAKVOG KOMPRMISA i sl gluposti iskorištavaju svaki mogući trik ON i OFF the book kad te treba napr**t kao kupca oko reklamacije i zato ih treba mlatiti zakonikom po glavi dok ne padnu na pod i onda jos malo, ako im se zakon ne sviđa nek ga mjenjaju (ako mogu) a ne da ga ignoriraju jer im se tak sprdnulo...
|
Nemoj bas generalizirati.
Citiraj:
Autor Jelc
Ja sam osobno naletio na more krivo preflashanih grafa i ploča ali se bogme ne citira zakon kad se takva grafa donese na servis i dobije nova?
|
Pitanje je sto znaci krivo. Greskom korisnika ili greskom proizvodjaca?
Citiraj:
Autor Gilbert5
Pa tko ih sili da zamjene robu... Kako odbiju reklamaciju zbog fizičkog oštecenja, neka ju odbiju i zbog krivog firmware-a.
|
Pitanje je samo da li je krivi firmware bio javno dostupan i namijenjen korisniku za vlastitu primjenu.
Citiraj:
Autor Dizel
Svi su obavezni postovati jamstvene uvjete. Ako mu proizvodjac tipa intela daje 3g. jamstva i garantira da ce u tom roku procesor raditi kako spada, onda ne vidim uopce razloga zasto bi tu netko izmisljao toplu vodu sa amortizerima i slicnim pomagalima. Tko ce meni platiti eventualan pretrpljen gubitak sto sam 2-3 tjedna bez skupo placene komponente koja je riknula iako jamstvo jasno kaze da ce 3g. raditi bez greske? Treba uvesti instancu redovnog ovlastenog servisa kao s autima 
|
Prvo je pitanje da li mu proizvodjac daje takvo jamstvo. A ako je potrebno imati brz odziv, to se rjesava dodatnim ugovorima ili zamjenskom opremom.
Citiraj:
Autor nino
Je, i meni se cak triput desio nestanak struje. 
|
Dadada. Ja sam vjerojatno ukupno flash procedure primijenio ko 99% ove grupe zajedno i nisam imao takav slucaj.
Citiraj:
Autor simba
No zanimljivo je da kod nas često ne priznaju garanciju kod flashanja BIOS-a iako je to jedan postupak koji bi morao biti pokriven garancijom. BIOS sa službene stranice flashan po službenim uputama, a ne pokriva ga garancija?! Prije slanja sam kontaktirao i DFI i rekli su mi da pošaljem ploču na servis i ako oni neće to rješit nek pošalju ploču njihovom centralnom servisu za Europu.
|
To jamstvo mora pokriti.