@ Jopis Svi ti nabrojani tvoji auti su daleko ispod spominjanog X5, Q7, RR. Mi, obični ljudi kupujemo aute da bi se prevezli od točke a do točke b, oni koji kupuje X5, X6, Q7 ... kupuju te aute zato jer mogu, imaju para, to društvo zahtjeva od njih. Nemoj se molim te uvrijediti zbog ovoga što sam napisao, jer je i meni san vozat jednog dana GTI-a, a o ovim terencima mogu samo sanjat jer smo mi samo obični ljudi.
@Fleks Neznam zašto (ne)opravdavaš Q7 i njegove terenske sposobnosti, kad to od takvog auta nitko ni neočekuje. Napravljen je, kao i svi drugi u toj klasi kao cestovno vozilo i kad kažem cesta, mislim na asfalt!
Što se tiče gužve, hvala bogu da nebi se s njim išao vozat u centar grada i po neznam kakvim gužvama jer ako imam za Q7 W12, imam para i za EOS-a, Minija....
Jedna stvar iz stvarnog života, živio sam tu u VŽ jedno vrijeme preko puta lika koji je imao u voznom parku Cayene turbo, S600, S-Type i Mini. Znači drugi auto za svaku primjenu. Plitko je razmišljanje da će netko imat X5 od 500 konja kao jedini auto u voznom parku.