Citiraj:
Autor Pupo
Slažem se sa svime, napisao sam već par puta da bi i ja vozio Q7 da imam para, priznam. Samo mi je glupost govorit da su ti auti glupost, ovo ono. Auto je način za pokazat svoj socijalni status i to svi upražnjavaju  Da to nije tako, netko je dobro napisao, prodavale bi se samo dacie i lade nive jer su i one dobre za prevoz od točke A do točke B!
Kupi si TVR-a
PS Hoćeš mi bit prijatelj pošto imaš takve prijatelje?
|
al q7 je totalno ujsles vejst of money. Ono velko, neprakticno i za tu lovu u odnosu na ostale aute nejde. Ono glupost. A brijem da su mu i terenske mogucnosti nadjebane od strane pola kompakata.
Mislim koja je svrha tog auta ? Navecer na jarunu ? Ono ubi se. Niti ga mozes upeljat u disko, niti mozes nesto posteno tako uloviti. Vjeruj mi probao sam. Na lovu ti se kelje kurvetine i slicne. Znam jer sam proveo zadnja 2 mjeseca loveci jednu takvu. Na kraju dana skuzis - onak wtf. Pa njoj je BMW vrhunac mentalnog sklopa - jos ak si celav to je to ! Jel ti to treba u zivotu ? Pa bas i ne...
auto se kupuje za svoj gust. q7 toureg i slicno. Ono to NEMA smisla. NEMA.
Jos kuzim kupit nekakvog gutaca kilometara tipa a8 ili ultra udobne limuzine tipa neznam c6, jer si pun q na autobahnu... Ali to su SVE dosadni auti. a i te sve 2 i pol tonske limuzeni NISU fun auti. Pa to je tako inerentno po zavojima da to nije istina. Ono NEMA gusta i filinga. I onda te jos neki francuz za 12k € napere
http://www.youtube.com/watch?v=AWJ0_a0ns2U
Meni netreba auto da bi privlacio pozornost na sebe niti da bi mi dizao coolnes faktor. To nije svrha auta.