Citiraj:
Autor Fleks
ne nego su to auti za britney, toma, brangelinu, tu i tamo kojeg odvjetnika koji mora simulirat svoju moc i nogometase. Da zelim biti u jednoj od tih skupina - nezelim.
Moj prijatelj vozi quashkaia zato sto picice padaju na suvove. jel prizna - prizna.
Moj najbolji prijatelj vozi crxa zato sto je racer i boli ga quratz sto neka picica misli o njegovoj staroj hond. Jel to prizna - prizna.
Moj prijatelj odvjetnik vozi MLa zato sto hoce djelovati mocno, jel prizna - prizna.
Auto je dio imagea. Sad sto furas, tvoj problem.
Ali da su vecina tih auti za kojima mladjarija po forumu slini totalna glupost - jesu itekako.
Kolko poznam fahrera sa autima od 5000 kubika, pa nisu nikad papucicu stisnuli, nego ih imaju samo kao simbol necega da je to strasno.
|
Slažem se sa svime, napisao sam već par puta da bi i ja vozio Q7 da imam para, priznam. Samo mi je glupost govorit da su ti auti glupost, ovo ono. Auto je način za pokazat svoj socijalni status i to svi upražnjavaju

Da to nije tako, netko je dobro napisao, prodavale bi se samo dacie i lade nive jer su i one dobre za prevoz od točke A do točke B!
Citiraj:
Autor Fleks
Da sam bogat. Kupio bi lotusa ili NSXa. Zasto ? Zato sto je ruzan, al ide i nema glupe elektronike.
Danas kupis ferraria od 500+ ks i vozis ga ko alfu mito. Nekad si morao biti baja da bi znao to prebacit na podlogu. Auti su konfekcija i danas se skoro SVI rade po principu za sve. nema vise duse u njima i to je zalosno.
|
Kupi si TVR-a
PS Hoćeš mi bit prijatelj pošto imaš takve prijatelje?