Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 08.12.2009., 23:17   #893
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
ne nego su to auti za britney, toma, brangelinu, tu i tamo kojeg odvjetnika koji mora simulirat svoju moc i nogometase. Da zelim biti u jednoj od tih skupina - nezelim.

Moj prijatelj vozi quashkaia zato sto picice padaju na suvove. jel prizna - prizna.

Moj najbolji prijatelj vozi crxa zato sto je racer i boli ga quratz sto neka picica misli o njegovoj staroj hond. Jel to prizna - prizna.

Moj prijatelj odvjetnik vozi MLa zato sto hoce djelovati mocno, jel prizna - prizna.

Auto je dio imagea. Sad sto furas, tvoj problem.

Ali da su vecina tih auti za kojima mladjarija po forumu slini totalna glupost - jesu itekako.

Kolko poznam fahrera sa autima od 5000 kubika, pa nisu nikad papucicu stisnuli, nego ih imaju samo kao simbol necega da je to strasno.
Slažem se sa svime, napisao sam već par puta da bi i ja vozio Q7 da imam para, priznam. Samo mi je glupost govorit da su ti auti glupost, ovo ono. Auto je način za pokazat svoj socijalni status i to svi upražnjavaju Da to nije tako, netko je dobro napisao, prodavale bi se samo dacie i lade nive jer su i one dobre za prevoz od točke A do točke B!

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Da sam bogat. Kupio bi lotusa ili NSXa. Zasto ? Zato sto je ruzan, al ide i nema glupe elektronike.

Danas kupis ferraria od 500+ ks i vozis ga ko alfu mito. Nekad si morao biti baja da bi znao to prebacit na podlogu. Auti su konfekcija i danas se skoro SVI rade po principu za sve. nema vise duse u njima i to je zalosno.
Kupi si TVR-a

PS Hoćeš mi bit prijatelj pošto imaš takve prijatelje?