08.12.2009., 18:20
|
|
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Autor thedream
Slažem se sa svime,ali što uraditi kad te servis odnosno izvjesna trgovina provali i završite na sudu zbog pokušaja iznude,odnosno prijevare?
Govorim za botove,ne za fer igrače. Yed je malo krivo shvatio poruku svetog Oca. Ne radi se da ja branim trgovce,nego mi je dosta upravo takvog džiberenja kojeg sam bio svjedok,upravo sam Alfi objašnjavao na PM case, gdje ljudi ne znaju šta će,nego pokušavaju takvim načinom prijevare - živjeti.
Pa ili HW živjeti,dobivanjem novih grafa,ili vađenjem love.
Ali što se dogodi,kad trgovina okrene ploču i odluči te tužiti? Odnosno ovlašteni servis,više njih,nebitno,imenom i prezimenom utvrdi,da si ti,imenom i prezimenom,svjesno i namjerno oštetio HW i pokušao preveslati trgovinu?
Šta onda Sherlock,tvoj sig..did I dooo thaaat? 
|
Mene to nimalo ne muči, ne bavim se takvim rabotama pa me niti nije briga za to jer me nemaju za kaj tužiti u tom smjeru, a s obzirom na posao koji radim izložen sam stalnoj "opasnosti od tužbe" iz drugih razloga, tako da busanje raznih nadrizastupnika i glasnovikača firmi po šemi "zvat ću advokata" na mene nema nikavog psihološkog efekta kojeg bi htjel time postići jer svaki dan potpišem svojim imenom više potencijalnih zaheba za robiju od par godina nego što ih oni vide u životu i to uključivo gledanje vjesti na HTVu...
Edit:
Samo da nadodam - što se tuženja takvih praevaranata tiče, nemam osobno ništa protiv da ih trgovine/firme tuže ako imaju realne dokaze da neko to radi i mogu to sprovesti, štoviše ne samo da imaju zakonsko već i moralno pravo na to...
Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 08.12.2009. u 18:45.
|
|
|