View Single Post
Staro 08.12.2009., 17:39   #316
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor rib@ Pregled postova
Jos sam ranije kupil Vanguardovu SBH-300 glavu i imal sam neki prastari mali stativ koji nije bil ni los, ali je bil nepraktican.
Dugo sam vagal kojeg uzeti i najvise mi se dopadal Manfrottov 055 model, ali je skup ko sam vrag.
Na kraju sam kupil Vanguard Alta pro 263 at i zadovoljan sam s mogucnostima i stabilnoscu. Jedinu zamjerku imam na torbu koja je za njega odlicna, ali kad je na njemu glava onda ne klizne lijepo u nju jer je glava malo sira, ali kad je jednom u nutra onda je ok.
Cijena mu je 799 kn.
Ma pročitao si mi misli s ovim Manfrotto-m, već ga neko vrijeme odmjeravam i danas sam otišao do optimuma da ga pogledam uživo, ali naravno da ga oni nemaju na lageru, nego čovjek predamnom zove disributera da pita jel ga imaju. Mislim stvarno, ali svejedno je skup, ali ja gledam da si uzmem jednom i onda sam miran!
Dakako da nebi ni pomišljao na njega da ga nemogu dobiti bez PDV-a tako da će me ispasti oko 1000kn ,a božičnica je sjela, pa ću se počastiti!
P.S. ja sam mislio na OVAJ, jer ima dviej verzije!

Citiraj:
Autor agm7007 Pregled postova
Ja sam s ebaya nabavio ovaj Manfrotto, za oko 900 kn sve skupa. Taj spada u njihove slabije modele, ali zadovoljan sam, za moje potrebe je stabilan dovoljno za 450D i kit objektiv ili Tamrona 70-300...

Još tražim torbu, ak neko ima preporuku za neku koja izgleda ko običan školski ruksak (samo da ima pretince za opremu), slobodno nek veli.
Razmišljao sam i o tome, ali me jebe to što moram ovim NAŠIM lopovima još onda platiti PDV, a to im nedam u inat!

Svakako hvala na preporukama, bacim par dojmova kad ga kupim, ali mislim da neću prije nego mi dođe OVO s eBay-a

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote