View Single Post
Staro 08.12.2009., 16:26   #74
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
NOT! zadnje što sam dobio je da mi updejtaju status...užicali su mi slike i adresu pristojno i sad isto tako pristojno se nejavljaju onda...ccc...morat ću viditi di je zapelo

EDIT: evo dok se ja veselim da ću je dobiti i tugujem s činjenicom da ništa od tipkovnice dobijem ovo :
Citiraj:
Hi *********,

Thank you for contacting Logitech Technical Support. We apologize but unfortunately we do not have DiNovo Edge in stock. Please contact us back in 14 days when the stock should be changed. Please also bear in mind, that the only keyboard we can sent you is with English style type with English letters.

Should you require any information about this, please do not hesitate to email me. You can also visit our website at www.logitech.com

Thank you for choosing Logitech and have a great day!

Thanks,

Michal
Logitech Technical Support
i sad recite da im nebi čovjek najrađe rekao go fuck yourself...pa za dva tjedna je božić...ko lud radi za božić...ccc...ni logitechov support nije više što je nekad bio...prvo dva tjedna se igraju gluhog telefona a sad da im se javim za dva tjedna....pa onda čekanje do tri kralja jer biće niko neradi a to je još dva tjedna pa onda još dva da mi ups-aju to vamo...ccc...
Red Dwarf je offline   Reply With Quote