View Single Post
Staro 08.12.2009., 15:05   #2388
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Sjajno dečki,idem probat. Jednome je frend,drugi ima amneziju pa se ne sjeća i ne želi podijeliti sa nedužnim pukom.
Da bar amnezija nastupi potpuno pa da zaboravim svasta procitano a djelo tvoje malenkosti, na mnogim temama(zapravo samo ono trollanje o ati driverima je dovoljno).
pod sve detalje sam iskljucivo mislio da se vise ne sjecam cjelokupnog natezanja,grafa je bila x850xt pa onda razmisli kad je to moglo biti,a druga je bila nesto iz porodice 7800. U vemilu su bili koma i javili se tek nakon mjesec dana, i nudili nekakvu rabljenu x800xl koja je kao po njima ekvivalent,nisam zato htio ni cuti,pa je isla neka prijava i rjeseno. A u hgspotu je bio jedini problem kaj sam lovu cekao par dana,jer su imali nekih poteskoca sa sustavom pa se nije moglo isplatiti,pa su zvali kad se moglo,sjecam se da sam se dvaput vukao na utrine sa kinezom,tamo cak i nisu nudili zamjenu jer nije bilo,nego su nudili prvo da uzmem za taj iznos robe a kak nisam htio jer nisam trebao nista,dobio novceke.
A o tome sam prije dosta vremena vec i pisao i javno na forumu,a i preko pm-a sa nekima u stakvim situacijama gdje su jedino prijave pomagale. Otad ionako nesto high end nisam kupio tako da danasnje stanje poznam jedino po tome sto procitam ovdje od drugih.
Router je offline   Reply With Quote