Citiraj:
Autor thedream
Sjajno dečki,idem probat. Jednome je frend,drugi ima amneziju pa se ne sjeća i ne želi podijeliti sa nedužnim pukom....
Želim reći.. 
Upravo ste potpisali peticiju HW-botovima da navale razvaljivati grafe,i trajno zaključali vrata razuma i poštenja svim ostalim userima, ako je to zaista moguće,besplatno 2g koristiti hardver,sprčiti ga,i dobiti povrat pune love natrag.
...
Živio kapitalizam.  I moja odjava sa ove beskorisne teme.
|
ja nemam amneziju, i nosio sam svoj disk, i uredno sam dobio lovu nazad. i nisam imao nikakve veze ni nista. decki su mi ponudili prvo da ce narucit neki disk koji je u to vrijeme kostao onoliko koliko sam ja platio svoj, i pristao sam na to, al sam se vratio za desetak dana i nisu imali nikakvih diskova jos uvijek, pa su mi ponudili da biram nes iz cjenika, ja sam rekao hvala lijepo, al meni treba bas disk, na sto su mi rekli, idi uzmi pare... nevjerujem da prave razliku izmedju eksternog diska i grafe.
to sa HW-botovima nije moja stvar, nego je na njima da zaposle sposobne ljude u servisu. imam jos komponenti iz hg-spota i nepada mi napamet da idem przit npr. grafu da bih iskamcio 1400kn za 8800gt, ali to je vise stvar odgoja i sl. pretpostavljam ni tebi. al nije u redu da servis tretira sve kao da su namjerno przili stvari, i zbog tih 2, 3, 5, 10 % ili koliko vec lopova, da ostatak mora pristajati na nekakve piz*arije, koje su uostalom i protivne zdravom razumu, pa cak i nasem nespretnom zakonu. a ducani da dvaput zaradjuju da ih nebi netko ostetio za grafu dvije....