Citiraj:
Autor thedream
Skurit ćeš grafu,odustani,znam šta ti pričam.  To je svinjogojstvo grafa,i nikako se ne da na taj način modati..odapeti će ti jedan gpu nećeš reći švarcneger. 
|
A i mislio sam da budeš ti odmah došao tu
@destroyer - da to sam isto uzimao u obzir, samo sto mi se cini da je malo teže "paziti" na "torzionu" silu u tome slucaju.
Skup sport, da ak mi ode tja jedan to je 100 kn, ovaj drugi bi pretrpio minimalne modifikacije. Ali kao što dream kaže, bojim se regulatora i njihove "topline"
Zasad odustajem, ali definitivno budem nesto skemijao. Jer recimo probao sam samo blokovima sa grafe sa skinutim plasticnim oklopom hladiti i 2x80mm ventovima hladiti, i tem su bilo u idle-u malo ispod 40 stupnjeva, a load oko 65-70, ali jako nakaradno izgleda to sve skupa
@rzr - da, ma regulatora se uzasno bojim, jer se gadovi griju vise nego gpu. A inace bih koristio sva accelera jedna do drugoga, samo bi ovaj bliži konektorima dvi bio spigan, odnosno dva rupna heatpipe-a bi se dignuli gore, a limice bih prerezao da mi nesmetaju kad pigam. Ak me razumiješ uopće...čudi bi se dalo sa ovom mojom grafom, jer ide jako dobro, a sa accelerom bi tek bilo svega.
Kao što rekoh, regulatori...
edit: a i tvoja ideja sa dizanjem "tjuniranog" gore nije za baciti, cak mislim da je jednostavnija, samo se bojim piganja pajpova.