Javi kad ti vrate pare.

Scenarij znaš,nekadašnja high-end grafa,vrisnula spletom okolnosti koje bolje da ne znamo,nego znamo, garancije ostalo još 2,3 tjedna. Grafičke nema na lageru niti će ju više imati. Koje su ti šanse da iskamčiš iz HG-Spota 3 000kn? Tako samouvjereno nastupaš,kao da si to pročitao negdje u Bugu.

Ajde,evo,daj mi primjer tko je dobio lovu natrag u slučaju kao gore šta sam naveo,da mu nisu,tj. jesu ponudili i zamjene,i slanje uvozniku, i slanje vani proizvođaču,tko je dobio puni iznos love sa računa,na tako visok high end,nakon 2g korištenja skoro? 2 dana ili 2g,tebi je svejedno njima neće biti,200kn kartica ili 3200kn kartica,tebi je svejedno,njima opet - neće biti.

Ovo nije Alice in Wonderland scenarij,svaka čast trgovini koja to uradi,ja ne kažem da to ne postoji,ali kad već lupetamo,i bahatimo se, ja evo želim primjer poštene trgovine sa XY osobama koje su to izvele,takav povrat love,krepana grafa,garantni rok traje,povraćen puni iznos love sa računa nakon 2g.

Kad to doživim,više neću komad HW igdje drugdje kupiti,a godišnje ostavim 5-20 000kn,što za sebe,što za okolinu,na HW,što nije malo.