Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 08.12.2009., 13:35   #879
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor tOta Pregled postova
Postoje dvije mogućnosti za dolazak do tog zaključka. Prva je da ti je promaklo Range Rover II, a druga je da živiš u zabludi da se Range Rover proizvodi od '02. Ipak stariji Range Roveri kao direktni konkurent G klasi ne bi se trebao trpati u koš sa SUV-ovima prikazanim u zadnjoj epizodi, pa ni sa svojim mlađim bratom. Pokušavam reći da Range Roveri starije generacije nisu ista stvar kao ekipa sa uber Nm motorima, jedino se mogu spomenuti u kontekstu da su preteča istih. Bilo kako bilo, najčešće kupci svih automobila spomenutih na ovoj stranici teme su ljudi kome i nisu potrebne off-road mogućnosti, nego se više radi o produžetku ega.

Oprosti ali vozim se često u range roveru iz 96. na kojem je donji postroj od bmw-a, mašina je iz e36/e34 linije 2.5tds; pa ti sad zaključi na čemu je što i od čega i ko je kome predak itd... I inače ti paše masu stvari sa ovjesa P38 na noviju liniju od 2002. i obrnuto. A ne živim u zabludi, samo za tvoj info živjeh od automobila 20ak godina i fanatično sam upijao sve moguće dostupne informacije o svim markama automobila jer mi je to bila svakodnevnica....
A to što neki ovdje brkaju LAND rover i RANGE rover, to je drugi par čarapa i to dovoljno govori o poznavanju tematike.