View Single Post
Staro 08.12.2009., 13:30   #2374
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ako ga pokriva garancija i dalje,a ne nalazi se više u cjeniku iz bilo kojeg razloga,čini mi se da je tu trgovina dosta odriješenih ruku, od slanja uvozniku grafe,do najpopularnijeg rješenja,povrata novca.
ajmo jos jednom. trgovina je odrješenih ruku jerbo nam drzava ne funkcionira, pa ih nemozes ko covjek tuzit i dobit, a da ne poklonis barem stan odvjetniku, ili ne umres od starosti. sta ima veze kolko sad vrijedi ta 3870x2 na trznici? ja sam ju platio tolko i tolko, i platio sam garanciju. niste mi dali sto ste naplatili, vratite mi pare. jedini ispravan i posten nacin je da se gledaju pare sa racuna. bas me zanima jel u linksu npr. gledaju zadnju cijenu sa cijenika ako komponenta slucajno poskupi? (meni se recimo cini da su rami sad skuplji nego prije god-dvije kad sam ja uzimao ovaj komp). to sta oni rade je lopovstina bez opravdanja. pogotovo kad znamo da od uvoznika dobiju nazad para (odnosno robe u toj vrijednosti) kolko su dali za robu. nije mi jasno da se ova tema jos tolko razvlaci, i vrti u krug.

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
A opet, tko će ti nakon 2g korištenja,upravo to o čemu pričamo,refundirati 2799kn koliko je koštala onda 3870x2,i više?
hg-srot recimo.
bez imalo griznje savijesti. to sto sam ja trosio grafu 5-6 dana ili dve i pol godine je nebitno. bitno je da garancija nije istekla, a ne koliko je garancije ostalo. makar ostao samo jedan dan.

Citiraj:
Autor dubravkol Pregled postova
Nisam za to da kupac ostane oštečen, treba dobiti karticu, komponentu u tom rangu ili prvu bolju, nikako lošiju, a ako nije zadovoljan i filozofira onda bi mu ukinuo garanciju iz nekog bezveznog razloga a uvijek se nešto da izmisliti pa nek se tuži upravi vodovoda
ti bi bio tipicni hr trgovac. tko je taj tko ce odredit sto je meni bolje a sto losije?
sto meni pase a sto ne? nema tih specifikacija koje to mogu. sta je reko dizel, ocu da svijetli plavo prema slotu i bok. poanta je da mozes ponudit nes bolje a ja to ne moram prihvatit. i zaboli me sto neces jos jednom zaradit na meni.

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote