Citiraj:
Autor thedream
Ako ga pokriva garancija i dalje,a ne nalazi se više u cjeniku iz bilo kojeg razloga,čini mi se da je tu trgovina dosta odriješenih ruku, od slanja uvozniku grafe,do najpopularnijeg rješenja,povrata novca.
|
ajmo jos jednom. trgovina je odrješenih ruku jerbo nam drzava ne funkcionira, pa ih nemozes ko covjek tuzit i dobit, a da ne poklonis barem stan odvjetniku, ili ne umres od starosti. sta ima veze kolko sad vrijedi ta 3870x2 na trznici? ja sam ju platio tolko i tolko, i platio sam garanciju. niste mi dali sto ste naplatili, vratite mi pare. jedini ispravan i
posten nacin je da se gledaju pare sa racuna. bas me zanima jel u linksu npr. gledaju zadnju cijenu sa cijenika ako komponenta slucajno poskupi? (meni se recimo cini da su rami sad skuplji nego prije god-dvije kad sam ja uzimao ovaj komp). to sta oni rade je lopovstina bez opravdanja. pogotovo kad znamo da od uvoznika dobiju nazad para (odnosno robe u toj vrijednosti) kolko su dali za robu. nije mi jasno da se ova tema jos tolko razvlaci, i vrti u krug.
Citiraj:
Autor thedream
A opet, tko će ti nakon 2g korištenja,upravo to o čemu pričamo,refundirati 2799kn koliko je koštala onda 3870x2,i više?
|
hg-srot recimo.
bez imalo griznje savijesti. to sto sam ja trosio grafu 5-6 dana ili dve i pol godine je
nebitno. bitno je da garancija nije istekla, a ne koliko je garancije ostalo. makar ostao samo jedan dan.
Citiraj:
Autor dubravkol
Nisam za to da kupac ostane oštečen, treba dobiti karticu, komponentu u tom rangu ili prvu bolju, nikako lošiju, a ako nije zadovoljan i filozofira onda bi mu ukinuo garanciju iz nekog bezveznog razloga a uvijek se nešto da izmisliti pa nek se tuži upravi vodovoda
|
ti bi bio tipicni hr trgovac. tko je taj tko ce odredit sto je meni bolje a sto losije?
sto meni pase a sto ne? nema tih specifikacija koje to mogu. sta je reko dizel, ocu da svijetli plavo prema slotu i bok. poanta je da mozes ponudit nes bolje a ja to ne moram prihvatit. i zaboli me sto neces jos jednom zaradit na meni.