Citiraj:
Autor greg SE
ne znam kako ste samo svi shvatili da sam rekao da ne valja? mora da sam negdje neki zarez propustio
ti si onako iz vedra neba naveo cijenu, moj dojam je bio da pucas na to da je skupa i pomalo neisplativa. Kao sto i je.
cudim se da nvidia nije izbacila neku 40nm zamjenu za i za nju, vjerojatno ne znaju kako bi ju nazvali. Nedavno su mi tu svi na takvu ideju tupili kako je to tesko i neisplativo ali ako im se isplati praviti jeftinije (za sad samo za njih istina) verzije 9600/500/400gt moralo bi i ovo doci na red. Tako bi i sam cooler postao manje bitan, sto opet ide u smjeru nize cijene.
|
Ma ne,daleko od toga da je jeftina,ali je isplativija od kojekakvih referentnih za 800tinjak kuna,daš 100 više,150 i imaš hladniju i tišu karticu. A ko i uvijek,nema tople vode.

Ali točno,100-200kn su ti modeli preskupi,ali jedno su naše želje a drugo je stanje na tržištu i isčekivanje GT300.Vidiš da rebrandaju sve živo i mrtvo od 9400GT do ne znam čega, 9600GT,128bitna frnjoke izbacuju i slično. Treba zaraditi za burek i jogurt dok ATi štanca Dx11 kartice

za Dirt2 ekipu,lajk majself

.
Citiraj:
Autor AbAdd0n
imam điđabajtovu gts250 , max temp su mi oko 70 °C a hladnjak nije ni priblizno tih ...
|
Tiša je od referentne,ne znam na šta si navikao,ali kartica je tiša u loadu od 8800GTS 512, a to su isti cooleri 90% kao i na 9800GTX+/GTS250.
Vrlo slični,turbači.
Dok sam isprobavao ovu karticu nisam nikad 68c probio u igri,a vent je bio na driver postavkama,nisam ni imao Rivatuner instaliran tj. obrisao sam ga.
Dobar je Zalmanko.
Citiraj:
Autor Wolverine
Čuj tiša je od referentnog coolera a i hladnija, a od šljuka coolera na Green serijama da ne govorim
U 2D-u je bez bada nadglasa HDD. Temp su oko 50°Ci razina buke je ko npr VF700 ili VF900 na 5V.
Pod opterećenjem temp budu oko 65-70°C iznimno je Furmark može natjerat na 75°C. Vent se ubrza tek kada pređe kakvih 70-72°C i tada se čuje ko VF700 ili VF900 na 12V što i nije ništa čudno pošto je gore isti ventilator 
|
Točno to,oko 53c, 49-53c. Tako..a sad ako je VF glasan na 5V/12V, onda treba čuti druge coolere.

Ma kakav Furmark ajme,kad to pročitam digne mi se kosa na glavi,pa tko normalan to vrti? To su one spike,ako razvalim Ventiđ i Furmark i još 3 stress testa istovremeno,komp mi valja.

I sve ispod 60c loada.

Čudesna ekipa,nemoj to ni spominjati wolv,to nije referenca,nego budalaština.
U igrama mi nikad nije prešla 68c,i pad temp je bio odličan,po izlasku iz igre,uz rock solid drivere i nijedan friz.
Ok kartica,nemam neki prigovor osim 100-150kn veća cijena,ali 1gb memorije i aftermarket cooler imaju svoju cijenu.