View Single Post
Staro 07.12.2009., 18:15   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor dejan08 Pregled postova
Bitno mi je da ima zamjensku tintu..
Ako gleda$ na $trategiju punjenja onda je Epson jedini izbor.

Citiraj:
Autor dejan08 Pregled postova
Nije mi bitna toliko kvaliteta skeniranja i printanja.
Citajuci ovaj komentar, covjek se zapita jel tebi uopce treba multiKatica4*.*? Odnosno koliko je uopce potreba ili odnos printanje/kopiranje? Mozda se to moze i na druge nacine pokriti a da bude - ako zateba - manja glavobolja, kad jedan dio Katice rikne i ostavi te na pola puta isplatljivosti? Posebno nakon isteka garancije, a vidi cuda, tad se najvise vole kvariti.

Nacelno pricam dok s druge strane idem u drugu krajnost

Nit mi treba kopirka jos manje mi fali laser ili skener. Ali kad u suhoparnim vremenima istinske dizajnerske esencije objekta ugledas manekena koji ne pripada u 2009...

onda si ne mogu pomoci i bacas novce na dozivljaj estetike u prostoru. Kad sam vidio tu prekrasnu cistu povrsinu, okupanu u minimalizmu LED putokaza :

Samsung SCX-4500 sam nasao kod covjeka koji ga do danas nije prodao. Stajao je neodlucno jer ga je sebi htio ostaviti za doma. Vjerovatno najtisi laser koji sam ikad cuo. Prije zvuci kao da skenira a ne da printa. Skeniranje izgleda kao da je unutra K.I.T.T. samo u plavoj boji

Kapacitet papirologije je skroman uz gotovo drski kapacitet ugradjenog tonera. Ali ovo je butik za povremeno printanje pisma koje putuje u velikom stilu. Posluzi i kao kopirka a sam ispis je vise nego pristojan. Sken nisam probao pa tu ne mogu nista reci.
Visage je offline   Reply With Quote