View Single Post
Staro 07.12.2009., 16:11   #1
Tino53
Premium

Tino53's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Exclamation

otisla maticna,dobim novu maticnu sve spojim na staro sve dobro radi...odnesem to novo napajanje na servis(ovlasteni xD),kaze lik neradi ti to odnesi ga na reklamaciju ako imas garanciju,odnesem ga u protis,cekam cekam...prosla 4 tjedan zovu me kazu dodi si po napajnje sve je u redu s njim???!!!
STA DA RADIM..strah me ponovo stavljat u kutiju...a ako odnesem na servis da mi oni stave i ak njima izgori mogu dobit nove djeliov od njih ili...
btw to napajnje na 20-pinskom konektoru nema jedne zice...znaci to je 19-pinski ,jel je to tak normalno ili...?neznam nijedno drugo napajanje da fali 1 pin
POMAGAJTE

enibadi?
-->
Ovak,kupio sam napajanje Xilence ATX Powe Supply 480W u protisu
stavim ga u kuciste,sve dobro ustekam,ukljucim ga,vent od procesora se okrene i neradi,ugasim ga vratim staro napajanje,neradi...odnesem na servis-->otisla maticna,dobim novu maticnu sve spojim na staro sve dobro radi...odnesem to novo napajanje na servis(ovlasteni xD),kaze lik neradi ti to odnesi ga na reklamaciju ako imas garanciju,odnesem ga u protis,cekam cekam...prosla 4 tjedan zovu me kazu dodi si po napajnje sve je u redu s njim???!!!
STA DA RADIM..strah me ponovo stavljat u kutiju...a ako odnesem na servis da mi oni stave i ak njima izgori mogu dobit nove djeliov od njih ili...
btw to napajnje na 20-pinskom konektoru nema jedne zice...znaci to je 19-pinski ,jel je to tak normalno ili...?neznam nijedno drugo napajanje da fali 1 pin
POMAGAJTE

enibadi?

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 07.12.2009. u 21:28.
Tino53 je online   Reply With Quote