View Single Post
Staro 07.12.2009., 11:57   #472
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ma kažem,baš su evo izašli iz svlačione,dali si onaj šećer u ruku,i rekli ajmooooo. I sudac je svirao kraj tekme. U kojem svijetu ti živiš roberto..ne bi oni možda dobili Dinamo,ali taj isti Dinamo je trebao leć protiv koga,pa su fulali penal,Istre,koga već...
Ma iskreno već mi je puna kapa tih priča. Svaki put kad Dinamo nekog dobije u HNL-u netko se javi s idejom da je Mamić kupio ili upravu ili igrače ili suce. Ali baš svaki put krenu priče o sklanjanju s puta, natezanju za Dinamo itd itd.

Nisam naivac i vjerujem da ima namještanja, ali da Maminjo kupi svaku tekmu - mojne me batje. Žešća glupost. Tolikima je već stao na žulj da je veća šansa da ga netko prijavi umjesto da primi pare...

A što se tiče namještanja koeficijenta na Međimurje u prvom poluvremenu, ponavljam, da si gledao tekmu znao bi da pričaš gluposti. Neki promašaji Nosonje ili Slepoga su takvi da to nisu mogli namjerno izvesti ni u kom slučaju.

Znam da je kod nas popularno odmah pričat o namještanju kad se dogodi neki preokret, ali jednostavno ne vjerujem da je o tome svaki puta riječ.
Pogotov u jeku ovih hajki na namještanje utakmica.

I samo još jedna opaska. Svi su toliko uvjereni da Dinamo kupuje tekme, a nitko primjerice nije spomenuo da je u subotu bivši igrač Hajduka upravo u tekmi protiv, gle čuda, Hajduka, spičio sebi autogol u 2. minuti...