Citiraj:
Autor thedream
Ma kažem,baš su evo izašli iz svlačione,dali si onaj šećer u ruku,i rekli ajmooooo. I sudac je svirao kraj tekme. U kojem svijetu ti živiš roberto..ne bi oni možda dobili Dinamo,ali taj isti Dinamo je trebao leć protiv koga,pa su fulali penal,Istre,koga već...
|
Ma iskreno već mi je puna kapa tih priča. Svaki put kad Dinamo nekog dobije u HNL-u netko se javi s idejom da je Mamić kupio ili upravu ili igrače ili suce. Ali baš svaki put krenu priče o sklanjanju s puta, natezanju za Dinamo itd itd.
Nisam naivac i vjerujem da ima namještanja, ali da Maminjo kupi svaku tekmu - mojne me batje. Žešća glupost. Tolikima je već stao na žulj da je veća šansa da ga netko prijavi umjesto da primi pare...
A što se tiče namještanja koeficijenta na Međimurje u prvom poluvremenu, ponavljam, da si gledao tekmu znao bi da pričaš gluposti. Neki promašaji Nosonje ili Slepoga su takvi da to nisu mogli namjerno izvesti ni u kom slučaju.
Znam da je kod nas popularno odmah pričat o namještanju kad se dogodi neki preokret, ali jednostavno ne vjerujem da je o tome svaki puta riječ.
Pogotov u jeku ovih hajki na namještanje utakmica.
I samo još jedna opaska. Svi su toliko uvjereni da Dinamo kupuje tekme, a nitko primjerice nije spomenuo da je u subotu bivši igrač Hajduka upravo u tekmi protiv, gle čuda, Hajduka, spičio sebi autogol u 2. minuti...