View Single Post
Staro 07.12.2009., 11:42   #470
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ma kažem,baš su evo izašli iz svlačione,dali si onaj šećer u ruku,i rekli ajmooooo. I sudac je svirao kraj tekme. U kojem svijetu ti živiš roberto..ne bi oni možda dobili Dinamo,ali taj isti Dinamo je trebao leć protiv koga,pa su fulali penal,Istre,koga već...

Dinamo je smijurija klub..ali je i dalje naš najjači. U 20min su im 3 gola dali,to ne mogu ni na plejki. Daj molim te,ljubav prema klubu je jedna stvar, ali biti realan je nešto deseto,međimurje je dno slažem se,ali vrištao sam na koeficijente kladionice na poluvrijeme Međimurje 1.

Zanima me samo koliko je uplata bilo,recimo..vidi sranja,iz 1 u 2, koeficijent 29..mislim nijedna.

Samo čekam famozno zadnje kolo europskog sna,Ajax i Anderlecht 2-2,zavjera svih zavjera, Dinamo i neka dobije 1-0,2-0,2-1 nebitno, i onda će krenuti priče,viš,sam ti rekel,i kad igramo dobro Europa nas ne voli,dogovorili su se.

Dobro jutro da su se dogovorili,ili da će se,ako su imalo pametni. Kao i Ukrajina i Engleska tekma za Qualif.WM,isti qrc,čisti dogovor.

Nije stvar Hrvatske,niti našeg ne-doživljavanja u Europi,nego čisto - love. Budeš vidio . Gađam Dinamo 1, i Ajax X u bulju.
thedream je offline   Reply With Quote