Citiraj:
Autor coconut
Sad ću vam i reći zašto me zanimalo kako je riješen financijski odnos prodavač-zastupnik. Naime, Vedran je frendu u razgovoru (sreća da čovjek ima dobro pamćenje) rekao da mu ne mogu isplatiti cifru sa računa i kao razlog naveo da njima zastupnik ne priznaje taj iznos nego onoliko koliko su oni tu komponentu platili. Znači, firma je platila zastupniku X, a kupcu naplatila Y, gdje je Y>X. Ako pri povratu, firma dobije od zastupnika odobrenje za cifru X jer su toliko i platili, onda ima debeli razlog (vlastiti profit) da te zavlači.
Mene, a i bilo koga drugog kao kupca, zabole koliko je X jer sam platio Y i hoću povrat Y.
|
Moram priznati slijedece, bez ljutnje svima, ali...
1. Radim u IT-u skoro 20 godina. Radio sam s vecinom "velikih" IT vendora (certificiran od strane IBM-a, HP-a, Della, Digitala, EMC-a itd.).
2. Radio sam s ogromnom vecinom domacih poduzeca (onih koji danas postoje i onih koji su davno nestali).
3. Radio sam u firmama koje su bile distributeri, uvoznici, preprodavaci itd.
4. Radio sam s raznim RMA procedurama, ali...
Nikad nisam vidio ovo - dat cu ovoliko love koliko sam platio, a zarada mi ostaje - to je apsolutna idiotarija, moze me tuziti tko god zeli.