View Single Post
Staro 07.12.2009., 09:26   #2305
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
To s performansama su gluperdanja, kao prvo 101% sam siguran da nigdje u tim raznim rošadama niko ne hebe pola posto uopće te specifikacije nego će ti redovito probat uvaliti ono čega je najviše na lageru a da je bar slično onome kaj ti je bio prodao, kao drugo ja ne kupujem slično nego kupujem to i to, kaj prodavača briga zašto sam ja odabrao npr neku karticu, možda mi se sviđa jer ima sexi gay rozi pcb i rozi cooler sa rozim kondićima i neću macho gaybasher crnu verziju, moja stvar je zašto oću neku robu i oću baš nju, što ako su oni spustili cjenu za 2 soma a trgovina do ima je na stanju po cjeni koja je bila kad sam kupio kod njih?

Ili da se malo maknemo od ITa, ako ja kupim sat sa plavom podlogom i on krepa i ja dodjem u dućan kod urara zamjenit sat i on veli jbga moraš uzet ovaj s bjelom jer nema ovih s plavom?

Ako nisu u mogućnosti osigurati zamjenu nek vrate pare, a njihovi problemi s uvoznicima i proizvođačima koji ne osiguravaju dostupnost dijelova za servisiranje ili komponenti za zamjenu u duljini garancije se mene kao kupca ne tiče, to je problem trgovca, zato i imaju maržu i bave se tim poslom da bi to radili inače bi dobivali plaću, a ne radili ništa, nek se oni sami bore za svoj dio a ne da prelamaju preko leđa kupaca...

Ionako će većina ljudi kojima je bitno da imaju dio koji radi pristati na slično, dio će zastrašiti/prisiliti da uzmu što im daju ali ne vidim da kad već imamo kao kupci opciju natjerati ih da vrate pare u nekom slučaju to ne radimo, ako im se zakoni ne sviđaju nek ih promjene, adresa je HR Sabor, markov trg i svako može lobirati kod svog zastupnika...