Citiraj:
Autor coconut
Ovo i mene interesira. Obzirom da ovdje ima ljudi koji rade i IT prodavaonicama, bilo bi lijepo da nam kažu kako to rješavaju u vlastitim firmama. Zaista me zanima odnos prodavač-uvoznik (u financijskom smislu) za takve slučajeve.
|
Evo, došao sam do informacija.

Čovjek radi u velikoj firmi i upoznat je sa tematikom. Na ovo moje pitanje odgovara:
Recimo da sam dao 4000kn za karticu i nakon godinu i pol rikne. Oni nude recimo 1000kn za nju jer je to kao trenutna cijena uracunata sa amortizajom ili se može dobiti neka novija kartica u toj cijeni...1000kn dakle.
Citiraj:
Ono kaj znam je da će oni od uvoznika dobit 4000 kn (-PDV - marža) kreditnog odobrenja.
Za te pare mogu kupit neki drugi proizvod/proizvode u visini tog iznosa i onda se to prebije.
|
Sada mislim da se nema kaj više raspravljati, i da je jasno tko ovdje lovi u mutnom.
Citiraj:
Autor Func
Ovako, imam jedan problemčić. Kupio sam ploču u linksu (Rampage II Extreme) i s njom sam dobio 3D Marks Vantage. Problem je u tome što mi vantage kaže "UNFORTUNATELY YOUR KEY IS NOT VALID". Znači pretpostavljam da je neki tulipan iz Linksa uzeo SN i registrirao se.
Jel ima smisla da ih zovem ili da im dođem direktno j.... mater, ima tko kakvu ideju?
|
Zovi Links, pa Msan, pa na kraju kontaktiraj Asus.