View Single Post
Staro 07.12.2009., 08:56   #2302
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ovo i mene interesira. Obzirom da ovdje ima ljudi koji rade i IT prodavaonicama, bilo bi lijepo da nam kažu kako to rješavaju u vlastitim firmama. Zaista me zanima odnos prodavač-uvoznik (u financijskom smislu) za takve slučajeve.
Evo, došao sam do informacija. Čovjek radi u velikoj firmi i upoznat je sa tematikom. Na ovo moje pitanje odgovara:

Recimo da sam dao 4000kn za karticu i nakon godinu i pol rikne. Oni nude recimo 1000kn za nju jer je to kao trenutna cijena uracunata sa amortizajom ili se može dobiti neka novija kartica u toj cijeni...1000kn dakle.

Citiraj:
Ono kaj znam je da će oni od uvoznika dobit 4000 kn (-PDV - marža) kreditnog odobrenja.
Za te pare mogu kupit neki drugi proizvod/proizvode u visini tog iznosa i onda se to prebije.
Sada mislim da se nema kaj više raspravljati, i da je jasno tko ovdje lovi u mutnom.

Citiraj:
Autor Func Pregled postova
Ovako, imam jedan problemčić. Kupio sam ploču u linksu (Rampage II Extreme) i s njom sam dobio 3D Marks Vantage. Problem je u tome što mi vantage kaže "UNFORTUNATELY YOUR KEY IS NOT VALID". Znači pretpostavljam da je neki tulipan iz Linksa uzeo SN i registrirao se.

Jel ima smisla da ih zovem ili da im dođem direktno j.... mater, ima tko kakvu ideju?
Zovi Links, pa Msan, pa na kraju kontaktiraj Asus.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote