View Single Post
Staro 07.12.2009., 00:11   #471
iphone<3
Registered User

Datum registracije: Dec 2009
hvala na odgovorima georgy i flajpan,
da odovorim na pitanje- imam iphone 3g , version 2.2 (5G77), model firmware 02.28.00
pretpostavljam da je to neki stari firmware sudeći po većim brojevima koje ste spomenuli...

imam još par pitanja ako imate živaca za još jednog početnika...

- kako da saznam jel unlock na iphoneu napravljen tvornički ili ne? nazvala sam prijašnjeg vlasnika koji naravno nema pojma o čemu govorim..

-ako napravim update firmwarea mogu li ponovno napraviti unlock (ako se pokaže da unlock nije bio tvornički) i dal ću morati staviti karticu originalne (prvobitne) mreže- npr. iphone koji je kupljen preko t-mobile ponude pa onda napraviti unlock? (malo mi se pomješala količina podataka koju sam pročitala pa ni sama neznam jel ima istine u tome ili ne..)

-ovaj odgovor koji sam dobila od flajpana u vezi cydie... znači kad se radi jb automatski se instalira cydia ili moram otići na neku stranicu-skinuti-instalirati cydiu sama?

- i na kraju- da ne zasipam post sa previše pitanja- ima li negdje neki dobar tutorial vezan za taj noviji 3.1.2 firmware, iphone 3g i unlock/ jailbrake pa da ja još malo podrobnije to pročitam...

puno hvala na pomoći
iphone<3 je offline   Reply With Quote