Citiraj:
Autor maX
Grafička ti je zasebna...
|
A-a...
I ja sam to mislio dok nisam skinuo hladnjak,a onda:
Ne znam dal da se smijem il' da placem...
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Pa neloš je to stroj  Prika ima nešto slično od HPa i neki dan smo pukli Anno 1404 na njega, nije netom izašla igra, al je ono isto dosta zahtjevna (na ovoj konfi sve na max vrti jedva 20-25, tek spuštanjem AA/AF na 4x vrti 30-35 šta je recimo ok za igrat lagodno). Vrti jedva na low, frejm padne i do 15, al vrti, da se igrat
Dok moj laptop...jebiga, bija je dobar nekad, sad ga je virme pregazilo 
|
A posluzi za igranje na Low...al' ono,slaba je graficka...a gamad me bas shebala,kad sam ga uzimao bio sa sretan "jer cu kasnije moc staviti drugu grafu"...Kasnije skuzim da koliko su je osakatili (to je osakacena 8400 GS) da nema ni hardvarsku akcelaraciju HD-a... I onda jos ovo gore kad sam skonto,doslo mi da se propucam... Pa sta onda kojeg vraga nisu integrirali graficku,ova bzvz grije laptop...
A za tvoj lap...A pa nije lap za igre(osim bas onih napravljenih za to),a s obzirom koliko se danas vremena mijenjaju i nove grafe izlaze,ne mozes pratiti ni s desktop racunalom taj trend,kamoli sa laptopom
A mislim da nije u redu od 3D Mark-a(odnosno Futuremark-a) sto nije napravio posebnu kategoriju za laptope,pa da testovi budu laksi i primjereniji