View Single Post
Staro 06.12.2009., 17:58   #1
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
izvorni naziv teme : kAjGaNa nF430 (ALIveNF6G-GLAN)

Dobio sam neki dan ovo prekrasno pizza rack kuciste :

Umjesto solarne valute, kuciste je bila razlika. Kako je stvarno novo novcato nisam mogao odbiti. Posebno ne ovakvu pizzanaru. Unutra ALIveNF6G-GLAN sa X2 5200 ili 5400, ma jedva sam bacio pogled.

Tempovi proca nesto previsoki ali to se da srediti jer ga vozi stock-a. No kad sam popipao chipset, pa to nije normalno!

Ovako bezobrazno vruc da se ne sjecam kad sam tako nesto vruce napipao na ploci. Ma ni par sekundi se ne moze ugodno drzati tuka na tome. Vidim da ima dosta referenci po forumu. Doduse mahom prodaje i neki sporedni komentari. Vozi li netko danas ovu plocu kod sebe? Lako bi tu glivaricu zamijenio za nesto ambicioznije samo sto u oba PCI-a idu radne kartice. Ne mogu slagati nikakve prevelike kade pored tih kartica.

Daleko da mislim da ce zbog toga ploca biti problem. Ali izjedalo bi me da znam da se tako odvratno grije a da bas nikakvu strategiju nisam osigurao. Cisto me zanima - uz bocni vent koji kod mene nije moguc - kako su oni koji je jos koriste kod sebe neutralizirali ovu zbilja pretjeranu fibru?

____
bUmP?

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 08.12.2009. u 09:21.
Visage je offline   Reply With Quote