Citiraj:
Autor robi64
a inače se znam služiti tehnikom koliko meni treba kužiš
|
Da vidi se iz
priloženog
99% postova je kako ovo, kako ono a opet 99% tih upita se da sredit u par sekundi googlanja
A mogao bi se naučiti i koristiti jednostavnu opciju kao što je Multi-Quote. Također ako si postavio pitanje i nisi dobio odgovor u par sat ne mora značit da trebaš bumpat pitanje ovakvim postovima
Citiraj:
Autor robi64
može odgovor ako netko zna na gore pitanje u čemu bi mogao biti problem
|
Netko će se već javiti
Citiraj:
Autor robi64
to mi se javlja kada ga pokrenem sa USB-a a na koji sam snimio film u tom video formatu
|
Opet,
.mkv ili ti ga Matroska Video
nije Video format već media container (kao što su recimo .rar, .iso fajl kontejneri...)
Video format može biti recimo mpeg, avc i sl. a audio format može biti mp3, m4a, aac, ac3
sad tvoja telka može podržavat .mkv ali to znači da ga ona može samo otvorit (rasturit) da vidi kaj je unutra. Ako je unutra zvuk zapisan u mp3 formatu dekodirat će ga i imat ćeš zvuk ako je pak u ac3 formatu neće jer nema potreban codec.
No to si sve mogao sam zaključit čitanjem user manuala TV-a ili učitavanja .mkv fajla u recimo KMP pa desnim klikom pod Media Info provjerit koji su formati sadržani unutar tog containera.
Primjerice ovaj fajl je .mkv
No unutar njega je AVC video format i AC3 audio format. Dakle tvoj TV ne bi mogao reproducirati zvuk sa ovog fajla jer nema AC3 podršku.