View Single Post
Staro 06.12.2009., 09:47   #468
georgy
Premium

georgy's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
- iphone koji imam radi na svim mrežama (znači- unlockan je) pretpostavljam da je i JB napravljen onda?
Najvjerojatnije, moguće je i da je tvornički unlockan.
To znači da možeš normalno raditi update ili što hoćeš- ali unlock ostaje.
- kako da istaliram cydiju i instalous na iphone?
Za Cydiu napraviš JB i onda kroz nju (ili kroz Rock ili Icy) instaliraš Installous.
- ako je mob unlockan dal mogu slobodno raditi update ili će mi to poništiti unlock ili JB?
Ako napraviš update- on briše sve znakove JB- a (znači i unlock, ako nije tvornički).
- kako da uopće saznam koju verziju firmwarea imam i dal je potrebno raditi update? (negdje sam pročitala da se to radi preko cydije a ne preko itunesa... pretpostavljam da je to radi JB-ka??)
Settings> General> About- tamo je verzija firmwarea.
Nitko te ne sili da radiš update, ako vidiš da nova verzija donosi poboljšanja koja ti nešto znače- napravi.
Ako ne, i zadovoljna si sadašnjim stanjem- nemoj.
Update se uvijek radi preko iTunesa.
Vjerojatno si čitala neke starije podatke, jer danas "smiješ" raditi update i na najnoviju verziju firmwarea (3.1.2).
Za nju je izdan JB i unlock (ima taj problem kod 3GS- a, ali i to će se možda riješiti).
A, inače ljudi kojima treba JB i unlock ne rade update čim izađe- već čekaju hoće li se uspjeti napraviti JB i onda tek rade update.
Puno ljudi se zeznulo kada je tek izašao 3.1 jer su odmah napravili update- i onda su morali čekati JB i unlock...
Ali, kao što sam napisao, trenutno možeš bezbrižno napraviti update ako želiš.
georgy je offline   Reply With Quote