View Single Post
Staro 06.12.2009., 00:26   #1
nikvk65
Registered User
Moj komp

nikvk65's Avatar

Datum registracije: May 2009
Post Pomoć oko programa za Windows vista Premium i Windows 7

Molio bih nekoliko stvari ali pošto nisam baš u potpunosti upućen u sve tajne programa malu pomoć. Dosta toga znam ali ipak računala nisu dio mog djetinstva pa još učim. Radi se o slijedećem.
1. Koristio sam na Win XP DVD Shrink i Neru 6 za kopiranje DVD filmova ( radi se o filmovima iz videoteke) i to su crtani filmovi za kćer od 7 godina. To sam bez problema radio i sve je ispadalo dobro.

2. Sada na novijem računalu imam Windows Vistu Premium legalno je kupljena koja ne prihvaća neru 6 te bih molio da mi netko kaže na koji način bih to mogao riješiti. Napominjem da to ne radim u komercijalne svrhe niti mi je namjera nego samo zbog toga što kći gleda jedan te isti crtani po da kažem stotinu puta.

3. Ista stvar dešava se i na Windovsima 7 koji su instalirani na starijem računalu

4. 1 računalo je AMD64 II 6000 3GHz, , Grafička ati 4670 1gb , 3 gb rama na njemu je vista, a drugo je starije MBO ASus K8N Graf power color 1950 256MB, 1,5 Gb DDR, proc Atlon 64 3000

5. Zašto kada torentom skinem film u formatu MPG4 ne mogu gledati na DVD playeru i kako ga konvertirati i koji programom.

6. Ovo je zadnje kako se vrši fleširanje biosa ali da netko odgovori i objasni potpunije za Auss K8N jer je koliko sam vidjeo bios još iz 2004 ili 2005 god.

Unaprijed zahvaljujem svima koji na bilo koji način pomognu !!