View Single Post
Staro 05.12.2009., 21:52   #2251
Pantera-N
Premium
Moj komp

Pantera-N's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Pantera-N Pregled postova
History:

History 1

History 2

Da znate o čemu se radio. Znači, prijavio sam u DI , i nakon 10 dana mene zove inspektor. Tip je imao firmu prije dvije godine kada sam ja kupio karticu i propala mu je. Taj isti tip je otvorio obrt pod sličnim imenom i on po zakonu (navodno) nema nikakvih dugovanja prema meni. Prvo meni nije jasno nešto: ako nema nikakvih obaveza prema meni, zašto je uopče primio karticu na reklamaciju in the first place? Mogao je odmah reči i ja bi išao direkt u Microline. Drugo , taj tip je rekao inspektoru kako garancije uopče nije bilo (od prvog dana kupnje) što je notorna laž jer je garancija zaljepljena na ambalaži na kartici i traje 24 mjeseca.
Enyway , on meni nudi bulk karticu navodno novu, znači bez ambalaže , sa garancijom od godinu dana. I što je najgore, DI ne može ništa, ne mogu dobiti lovu ni ne mogu dobiti drugu robu u zamjenu.

Mislim , imam dokaz da je kartica dana na servis 10 dana prije isteka garancije , imam račun , jamstveni list je morao ostati na ambalaži jer je slan u Microline da bi se ustanovila garancija kartice i sad je naravno kod tipa. Kriv sam što nisam napravio kopiju jamstveog lista. Mene zanima, jel to to ili još mogu nešto poduzeti?

Može li pomoč kod ovog....? Jel još nešto mogu pokušat? Osim tužbe koja če me stajati više nego kartica
Pantera-N je offline   Reply With Quote