05.12.2009., 21:52
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Autor Pantera-N
History:
History 1
History 2
Da znate o čemu se radio. Znači, prijavio sam u DI , i nakon 10 dana mene zove inspektor. Tip je imao firmu prije dvije godine kada sam ja kupio karticu i propala mu je. Taj isti tip je otvorio obrt pod sličnim imenom i on po zakonu (navodno) nema nikakvih dugovanja prema meni. Prvo meni nije jasno nešto: ako nema nikakvih obaveza prema meni, zašto je uopče primio karticu na reklamaciju in the first place? Mogao je odmah reči i ja bi išao direkt u Microline. Drugo , taj tip je rekao inspektoru kako garancije uopče nije bilo (od prvog dana kupnje) što je notorna laž jer je garancija zaljepljena na ambalaži na kartici i traje 24 mjeseca.
Enyway , on meni nudi bulk karticu navodno novu, znači bez ambalaže , sa garancijom od godinu dana. I što je najgore, DI ne može ništa, ne mogu dobiti lovu ni ne mogu dobiti drugu robu u zamjenu.
Mislim , imam dokaz da je kartica dana na servis 10 dana prije isteka garancije , imam račun , jamstveni list je morao ostati na ambalaži jer je slan u Microline da bi se ustanovila garancija kartice i sad je naravno kod tipa. Kriv sam što nisam napravio kopiju jamstveog lista. Mene zanima, jel to to ili još mogu nešto poduzeti?
|
Može li pomoč kod ovog....? Jel još nešto mogu pokušat? Osim tužbe koja če me stajati više nego kartica
|
|
|