Sorry na "brzom" odgovoru ali stvarno mi je ludnica na poslu pa ne stižem pratiti forum nego navečer.
Asus-powered by ananas i danas radi uz malo zapinjanje nekoliko tipki (treba ih nijansu jače stisnuti ali to je stvarno pinku jače - za to treba zahvaliti onom spray-u).
Srećom, njoj sok nije napravio štetu iako je prvo bilo na telefon da me zove, a tek onda panična reakcija po mojim uputama. Imala je sreću jer lap nije stajao ravno na stolu (zadnji kraj je bio na nekoj knjizi) pa se minimalno zacijedilo po MB.
A cijena? Prava sitnica dok ima zeta (mene), koji voli rastaviti sve što se rastaviti da (nakon nekog vremena i puno promašaja čovjek stekne iskustvo pa ponešto uspije i sastaviti

).
A sad bez šale, ako ti se zalio koji vent, PAZI da ne stane, još bolje ugasi lap dok ga neko ne pogleda. Isto tako ali rijetko sok se zna poigrati sa "štampanim pločama" na način da nakon nekog vremena počne nagrizati vodove (jesi kad probala staviti meso u kolu na duže vrijeme? - slična fora) zato je bitno da ga se očisti jer nikad ne znaš je li baš taj sok nagriza.