Citiraj:
Autor mymoon
off t: napokon se netko sjetio reagirati na to povlačenje modova u kontekstu lopovluka. čudi me da prije nisu letile banane koje se sa druge strane dijele za (imho)sitnice.
edit: @greg: u garantnom listu su navedeni servisi, ne moraju to nužno biti uvoznici. najbrže rješavanje reklamacija je da se komponenta pošalje servisu. samo čest problem tih servisa što imaju loše riješene kontakte, telefone, informacije općenito, pa je lakše doći do trgovca pa njega gnjaviti.
|
modovi moraju biti svjesni da se njihove rijeci uvijek imaju drugaciju tezinu od rijeci nekog obicnog usera. Pogotovo u ovakvim temama. No to ovdje nije problem, vise je u tome sto neki modevi ima problema s time sto sve shvacaju kao napad na sebe, prag tolerancije na to im je gotovo 0 a banovi i cenzura oruzje koje prelagano vade. Ali to je vec za psihologe, ne za nas obicne smrtnike i forumase
Sto se tice servisa postoje za stvari koje se servisiraju, 90% informaticke robe o kojoj mi ovdje pricamo to nije. Dakle saljes na adresu uvoznika koja je obicno navedena na jamstvenom listu i to je to. Koristio sam tu opciju samo par puta u zivotu za stvari koje su bile kupljene u trgovini koja ima jako zanimljivo shvacanje garancije i ne zanima ih ona koju daje proizvodjac vec ju sami odredjuju po cijeni robe i bas niti jednom nisam imao problema s time. Sto ne bi bio slucaj da sam istu pokusao reklamirati kod njih. Ali meni nije toliko dosadno u zivotu da cu ici silom ostvarivati svoja prava znajuci unaprijed da ih tamo necu moci pa ici na DI i ostale budalastine. Valjda previse cijenim svoje slobodno vrijeme za razliku od nekih