View Single Post
Staro 05.12.2009., 19:42   #33
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Ok,skontao sam da tej ne odgovara.
Nisam nikad mislio da če me jedan kabel toliko naživcirati
Znači trebam ovakav kabel sa žutim činčom i onda u taj žuti činč spojim ovaj crni kabel i to ubodem u TV u Composite video i to je to??
Mala je vjerojatnost da će to tako radit...
Ja sam svoj komp i lap spajao na 5-6 različitih tv, i NIKAD nisi mogao spojit istim kabelom na sve, uvijek neka kemija, tako da ti je za tu tvoju priču vrlo važna stavka tv na koji se to spaja. Po meni najprovjerenija kombinacija (znam da je smiješno ali pali 101%) koja prolazi u 3/4 slučajeva ti je najobičniji S-video-S-video kabel kupljen u bilo kojoj trgovini, pod uvjetom da tv ima s-video ulaz, ako nema to je problem. Imam i taj kompozitni žuti, i s-video to scart i s-video to s-video i scart adapter sa s-videom, ali zadnjih 4-5 spajanja sa mojim kompom(radeonka), lapom(nvidia) i lapom od kuma(radeonka) odradili smo bez pol muke sa s-video to s-video kablom. Pazi, radi se o 1 samsung crt tv-u (koji je doduše koštao pozamašnu svotu kunića prije 4 godine obzirom na cijene u klasi), 2 sony bravie i na 1 samsung plazmu; i na sve se spojilo/spaja dan danas, od prve sa najobičnijim s-video-s-video kablom plaćenim neku siću kuna....
Dok sam se s ostalim navedenim kablovima koje imam x puta napatio ko magarac svaki put kad bih htio dobit sliku na tv-u; il je crno bijela, il uopće ne radi, il smanji refresh (tv je 100Hz) na 20ak Hz, il nemoš smanjit flicker, ma cirkus živi.