Tema: PayPal
View Single Post
Staro 05.12.2009., 19:39   #648
bekround
Registered User

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor georges Pregled postova
edrobear - zaboravio si pitanje u ovom svom postu, ali odgovor je ne
Vjerujem da je pitanje da li možeš koristiti tu karticu za plaćanje preko interneta, odgovor je ne, ja zvao i pitao ovih dana, imam istu visa karticu i htio sam je koristiti za istu stvar.
Ja sam to rješio danas na slijedeći način, otišao u poslovnicu zabe i kupio "poklon karticu"
http://www.zaba.hr/home/wps/portal/public/WCMStranice/!ut/p/c5/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3gDS3cjDxMLIwsDD3cTAyM3IwuPIHNzT08Tc6B8JG55f2MCur30o9Jz8pOA9oSDbMZvElgeB3A00PfzyM9N1Q_OKNIvyI2oDA5IVwQAtFBVGQ!!/dl3/d3/L2dJQSEvUUt3QS9ZQnZ3LzZfMDlHMkg0ODI4MEhHNDAyRjI4SFI3N0lJNDc!/?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/zaba_hr/zabapublic/Kartice/Debitne/VISA%20Avenue%20Mall%20poklon%20kartica
vrijednosti 100 kuna, platio ju 108 kuna i ona se navodno može koristiti za online plaćanja. Sad sam ju probao na paypalu i čekam potvrdu, trebala bi doći kroz par dana.
Javim jel prošlo...
E da, to navodno mogu samo kartice izdane od 10 mjeseca ove godine, tako da paziš na to ako ćeš kupovati.
pozdrav.

napravio sam sličnu stvar, i prebacio na tu poklon karticu 500 kn.

nisam čekao verifikacijski br jer se do 100$ može kupovati i bez njega, te sam obavio jednu kupovinu i paypal mi je javio:
"This transaction exceeds your remaining sending limit. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit."
nije mi jasno zašto ne mogu obavit kupovinu jer je vrijednost kupljenoga 40ak $

je li ipak potrebno verificirat ovakvu karticu za bilo koji iznos??

hitno je, moram platit čovjeku

hvala
bekround je offline   Reply With Quote