Citiraj:
Autor coconut
Imaš kućište od 1.000+ kn i onda bi ga išao prefarbati s upitnim rezultatima? Koji qrac si ga onda kupovao? A to što ti nude sitnu lovu nije ni čudo jer takva kućišta ne nalaze svoje kupce svaki dan. Moj je prijedlog da ga pustiš kakvo je i da si ga zadržiš.
Isti si ko neki lik koji je rezao Cosmosa (dakle, zaboravi garu) i onda ga prodaje na tržnici za 1.200kn.
|
Zahvaljujem na prijedlogu, ali zadnje sto zelim je da mi netko mudruje sta sam i kako sam kupio.
Javlja se ekipa i kazu ono...recesija....da i sta ja ima sa time sto netko nema love za kuciste!? Neka si onda kupe neko jeftinije kuciste i bok....a ne meni za novo kuciste nuditi smijesne cijene jer to kod mene bas ne prolazi posto nije na svu srecu frka za lovom (za sada bar

).
No ako netko moze obojati kuciste kako spada....znaci da je ono "kao iz trgovine" do bih mu 400 kn za to bez beda. Dizajn Cosmosa mi je predivan, samo sto bih htio da je crne boje i to je to......
Naravno da kuciste od 1700 kn ne bih dao bilo kome da mi "boja" bez veze, vec nekome tko zna svoj posao.
No kazem, dao sam ekipi mogucnost i da na karticu meni uzmu Obsidian i ja njima razliku u lovi dam odmah u gotovini.
Ako ni to ne prode onda cemo vidjeti sta cemo sa kucistem te dali cu ga bojati ili ne.......no ako nadem nekoga tko je to vec radio i ima svu potrebnu opremu i komoru vjerojatno ce ici na bojanje.
Sto se tice garancije......ne vidim smisao garancije na kuciste!? Nema tu sta "pregorit".
Bilo kakvo "rezanje" ne dolazi u obzir.....tako da ili cu ga utopit ili ako nadem "profesionalca" obojat u mat crno, jer ako ga obojam garancija mi ionako nije vazna posto kuciste ostaje meni te mi garancija ne treba.