Preporučite neku stariju igru, možda nešto nisam odigrao?
Evo što sam do sada iskupio

:
- AVP 2, SoF 2. Koji noviji Unreal bi mogao radit na GF2?
- Freelancer
- Caesar III, SimCity 3000 Unlimited, Sid Meier's SimGolf, Railroad Tycoon 3
- Worms, Risk II
- GTA III, GTA Vice City, Mafia
- SW: Jedi Academy, Star Wars: KOTOR
- Fallout 2
Nikad nisam probao nikakve emulatore tj. znam da postoje emulatori za GBA, al ima li emulatora za Play Station-e ili za Nintendo DS?
Mogu li ti emulatori radit na P4 1.5ghz konfi i najvažnije: ima li šta zabavno za zaigrati s konzola?
Također, nikad nisam igrao ni avanture/detektivske igre. Neka preporuka? Može i preporuka za neku laganu multiplayer igricu.
Uglavnom sam igrao strategije i RPG (mislim da sam ih odigrao sve osim ovog Fallout 2

)
-->
Nabavio sam si pilu. Tj, ugurao sam jednu staru konfu u mATX kućište i napunit ću ju do vrha sa malo starijim igricama.
Preporučite neku stariju igru, možda nešto nisam odigrao?
Evo što sam do sada iskupio

:
- AVP 2, SoF 2. Koji noviji Unreal bi mogao radit na GF2?
- Freelancer
- Caesar III, SimCity 3000 Unlimited, Sid Meier's SimGolf, Railroad Tycoon 3
- Worms, Risk II
- GTA III, GTA Vice City, Mafia
- SW: Jedi Academy, Star Wars: KOTOR
- Fallout 2
Nikad nisam probao nikakve emulatore tj. znam da postoje emulatori za GBA, al ima li emulatora za Play Station-e ili za Nintendo DS?
Mogu li ti emulatori radit na P4 1.5ghz konfi i najvažnije: ima li šta zabavno za zaigrati s konzola?
Također, nikad nisam igrao ni avanture/detektivske igre. Neka preporuka? Može i preporuka za neku laganu multiplayer igricu.
Uglavnom sam igrao strategije i RPG (mislim da sam ih odigrao sve osim ovog Fallout 2

)