View Single Post
Staro 04.12.2009., 19:26   #1
kus-86
Premium
Moj komp

kus-86's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Angry Očito hardverski problem, molim pomoc!!!

neznam od kud da pocnem, ovako, prije 3 dana laptop mi se poceo smrzavati.

radi se o MSI MS 1651, kupljen je prije 2 mj, dovezen iz amerike.

2 mjeseca je radio bezprijekorno, bez ikakvih problema vrtio je sve nove igre, progreme... na njemu je w7 x64 original od pocetka isto bez problema je radilo.

temperature su u normalnom stanju bile oko 50 a na 100%load 75-80 stupnjeva (everest stability test).

i tako je vladala idila sve do prije 3 dana!! a onda je pocela zaje... nakon podizanja iz sleep-a radio je 1 min i zastekao, nije bilo nikakve reakcije na tipkovnicu mis ili tipku za gasenje. mislio sam da je do sleep moda (rijetko ga stavljam na sleep, ali tada mi je nestalo bat). nakon restartaradio je par minuta (mozilla i outlook) i opet ista prica. nakon toga sam napravio system restore i radio je cijeli dan bez greske (fallout3 i GRID na full detaljima),znaci nije da se pregrijava, te nakon nekog vremena mirovanja je opet zblokao.

nakon toga sam formatirao disk i instalirao nove iste w7 x64. instalirao sve drivere i nakon nekog vremena, pogadate, opet ledeno doba.
slom zivaca.

otvorio sam ga i ocitio i napravio sve sta sam znao. nadam se da netko ima neku ideju sta se dogada i kako to rijesiti!!! neda mi se davati pare za servis ako je mozda neka sitna pogreska. a garanciju imam ALI u americi...

POMAGAJTE
kus-86 je offline   Reply With Quote