Tema
:
runaway a twist of fate HELP
View Single Post
04.12.2009., 12:11
#
2
veve
woot!!!
Moj komp
Datum registracije: Aug 2005
1. Ides skroz lijevo na mapi groblja (vidla se bude crvena strelica, koristi F2 da vidis), kliknes i dodes do izlaza groblja, gore desno je skela sa raznim alatima i ona ce ti uzeti potporanj koji iskoristis na kipu.
2. Za to ti treba baterijska svjetiljka i moras otici do one neke kapelice (nasuprot radionice s ljesovima) te iskoristis taj manual na knjizi i onda ce ona naci nekog svedana na groblju na popisu u knjizi.
Nakon toga odes do one zenske koja se bavi paranormalnim stvarima i velis joj da si nasao svedana i onda ona ce ti prevesti manual.
-->
Citiraj:
Autor
aajduk
jel tko igrao ovu igru......
zapeo sam u prvom chapteru kada treba otkačit pojas sa kipa sta drzi veliku kuglu...... u istom treba prevesti manual sa švedskog jezika.....
Ako je netko ovo prosao i voljan je pomoći....zahvaljujem......
1. Ides skroz lijevo na mapi groblja (vidla se bude crvena strelica, koristi F2 da vidis), kliknes i dodes do izlaza groblja, gore desno je skela sa raznim alatima i ona ce ti uzeti potporanj koji iskoristis na kipu.
2. Za to ti treba baterijska svjetiljka i moras otici do one neke kapelice (nasuprot radionice s ljesovima) te iskoristis taj manual na knjizi i onda ce ona naci nekog svedana na groblju na popisu u knjizi.
Nakon toga odes do one zenske koja se bavi paranormalnim stvarima i velis joj da si nasao svedana i onda ona ce ti prevesti manual.
veve
Vidi profil
Pronađi još poruka od veve
Moj komp
CPU:
AMD Ryzen 7 5800X + AC Liquid Freezer II 360 A-RGB
MBO:
MSI B450M MORTAR TITANIUM
RAM:
Kingston HyperX Predator 2x16GB DDR4 3000MHz
HDD:
KINGSTON A2000 1TB, PNY CS900 960GB
VGA:
GAINWARD GeForce RTX 3070 Phoenix LHR 8GB
Napajanje:
ANTEC HCG750 750W Gold
Monitor:
Dell S2721DGF
Windows 10 PRO 64bit
Ostalo:
Lian Li Lancool II Mesh Performance, Logitech G Pro X Superlight, Logitech G915 TKL, HyperX Alpha