View Single Post
Staro 04.12.2009., 10:43   #15
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Seraph1m Pregled postova
Uostalom, zasto u testne svrhe ne pokusate spojiti PC na receiver pa cete znati jer do TV-a ili do vindoza? Cak i ako je daleko, izvucete kuciste spojite mis i tv i to je to..
to radim stalno , nije to problem . mislio sam da ako vec hdmi prenese visekanalni zvuk do televizora , da ga televizor onda optickim kablom prenese u reciever da mi nemoraju virit tri zice iz laptopa , izgleda gadno, ko da sam neki haker (napajanje gore desno , HDMI lijevo i opticki kabel u sredini)

Citiraj:
Prvo, jedino ako izvor zvuka sa TV-a ima DTS ici ce iz njega DTS. U tom slucaju, jedino DVB-t signal..

NE MOZES spojit na telku DTS zvuk i proslijedit ga opet dalje nekom drugom uredjaju (pojacalu)....
ima novijih HDTva za koje sam prilicno siguran da mogu to ... Panasonic.
Citiraj:
I stavi nove drivere, jer iako ti neces koristit speakers kao defultni playback device, mora ti bit omoguceno odabiranje svih mogucih kanala a ne samo stereo
da , moglo bi biti do drivera , iako je mozda i do windowsa ? ja koristim vistu sp2 .. nemam uopce to da mogu 5.1 birat isto kao ni sinisa, ali imam ovo za opcije AC3 filtera , do toga dodjem iz GOM playera naprijer , i ja sam mu rekao da passtrougha zvuk ..
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote