View Single Post
Staro 03.12.2009., 23:21   #344
Mimoza
Student & 3D Designer
Moj komp

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor gunther Pregled postova
Nije tvoj problem?

Onda decko prosetaj negdje drugdje...

I da, takodjer u ADM ne mozes isprobat monitor prije kupnje. I kada ga kupis i drugi dan ga zelis vratit, uzet ce ga ali ti nece vratit pun iznos vec ce ti vratit samo 80% placenog iznosa... Samo da se ne iznenadis...

I btw... u Adm takodjer ne mozes isprobat monitor prije kupnje...

I kada ga kupis odnes doma i zelis ga vratit koristenog makar 5 minuta, nece ti vratit pun novac vec nekih 80-90%

Eto, samo da se ne iznenadis

Pazi ti ove mladezi... To nije njegov problem...

Da imam trgovinu radje nebi imo musterije nego takve kao ti... jos bi ti osobno dao adrese konkurencije pa proseci do njih...

I da, takodjer u ADM ne mozes isprobat monitor prije kupnje. I kada ga kupis i drugi dan ga zelis vratit, uzet ce ga ali ti nece vratit pun iznos vec ce ti vratit samo 80% placenog iznosa... Samo da se ne iznenadis...
Rekao sam da ne kupujem tamo, dakle, da, ja cu i prosetati drugdje. I da, zamisli, zelim ispravan proizvod, a tebi je to nesto neuobicajeno...

Uopce ne razumijem zasto se ides raspravljati, mlad jesam, ali ne vidim sto je cudno da zelim ispravan proizvod. Molim te objasni mi, zasto bi trebao biti moj problem sto je monitor neispravan... Reci mi mogu li ja tebi nesto platiti poderanim novcem?

A za tvoju informaciju, uz lijepu zamolbu, gospodin Danko u ADM-u ce ti dopustiti da isprobas monitor... Tako da nece biti potrebe vracati ga zbog mrtvih piksela.

Na kraju, zaista ne razumijem, ali zaista - pa ja samo zelim ispravan proizvod i pravo na uvid da je on ispravan kako bi izbjegli komplikacije... Uopce ne vidim razlog za raspravu oko toga...

A sto se tice financijske, iskreno, mislim da si nitko tko se bavi trgovinom to ne zeli...

*EDIT*

I za tvoju informaciju, u krivu si, bas mene zelis za kupca, jer mi cak ni tvoj stav nije bitan, mozes biti i bahat i sve, ali ja kupujem od tebe robu, ne misljenje ili izraze tvog lica... Dok mi dopustis uvid u robu koju kupujem i ona je ispravna, vidjet ces me opet i preporucit cu te svima koje znam... A ako ti radije zelis kupce kao sto su neki moji poznanici koji ce te j... u mozak i stalno zvat inspekcije radi svake sitnice onda ok... Mislim da si dobio potpuno kriv dojam o tome kakav sam ja kupac...

Nadalje, uvjeravam te da u zivotu niti sam vrijedao trgovca, niti napadao, niti zvao inspekcije i slicno... Ja jednostavno odem drugdje... Zato me tvoja izreka da me nebi htio kao musteriju cak i uvrijedila... Jer se smatram jednostavnom i dobrom musterijom...

Zadnje izmijenjeno od: Mimoza. 03.12.2009. u 23:36.
Mimoza je offline   Reply With Quote