View Single Post
Staro 03.12.2009., 22:39   #557
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
A od kad ti to pratiš HNL ili bilo kakve tekme rvackih klubova?

101 put si napisao koliko se sjećam da ti se naš nogomet gadi, da ne gledaš ni ligu ni LP ili UEFA kup kad igraju naši i slično...
Ne pratim HNL,tu nema nogometa pa se nema šta ni pratit

Dinama u EU uvijek pratim,tu barem netko odigra nogomet (protivnik većinom) nekako se uvijek nadam da će konačno proigrat! Jedva dočekam tekmu i onda mi ubiju raspoloženje kad vidim kako igraju...žali bože milijuna i politike kluba oko "pojačanja",to se naravno vidi na terenu...po meni neki igrači nebi uopće trebali igrat nogomet.

Ja sam realan i ne ponese me jedan uspjeh...ništa mi ne znači jer od 10 tekmi odigraju 7 sramotnih...

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Istina ajd,odbijale su se lopte od njega ko od rasvjetnog stupa,nikako da primi loptu,ali je čovjek odlučio tekmu svojim golom. Meni dosta za igrača utakmice,makar je to mali Tomečak.
Većina mora shvatit (pa i Mamići) da ti "veliki" igrači sigurno ne dolaze u Dinamo odigrati "sezonu života" već uzet još pokoji milijun prije odlaska u penziju...i opet,realno,tko može uopće biti motiviran u 1. HNL? Pogotov nakon iskustva u stranim puno jačim ligama...po meni bi trebali igrati dečki iz omladinske škole,njima sigurno ne fali motivacije jer nešto više od HNL-a nisu doživjeli...a cilj im je završit u jačim ligama.2-3 stranca max i jedan Kovač makar sjedio na klupi,čisto da je tamo.

Igrači od Moralesa i Ibaneza mogu puno naučiti jer imaju potpuno drugačiji stil i kulturu igranja nogometa,Kovač tata u obrani a bome i doza autoriteta trenera koji će biti sposoban utjerat strah u kosti igrača...netko mora biti gazda

Ovo gomilanje nosonja,slepička,kocha,cufrea...beskorisno